Warning: include(includes/flickr.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/globalte/public_html/wp-content/themes/attixx/functions.php on line 26

Warning: include(): Failed opening 'includes/flickr.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/globalte/public_html/wp-content/themes/attixx/functions.php on line 26
Intalnire distribuitori Dolmar - Global Tech a fost prezenta
Certitudine si performanta
Tel: 0232 225 725

Blog

Intalnire distribuitori Dolmar

May 09   |   De: radu-barhan   |   0   |   Postat in Blog, Evenimente Taguri: , ,

Intalnire distribuitori Dolmar

Intre 09 si 12 Mai 2008 ne-am intalnit la munte cu Dolmar alaturi de care a fost prezenta si compania mama – Makita, care si-a prezentat noile drujbe si fierastraie electrice.
A fost prima intalnire distribuitori Dolmar la care am participat si impresia a fost excelenta. Utilaje de gradina bune, argumente de vanzari din belsug, o atmosfera destinsa, profesionala si prieteneasca. Pauzele de cafea au fost utilizate pentru a schimba impresii si carti de vizita, de a spune bancuri cu prietenii si pentru a ne cunoaste mai bine.
O vreme frumoasa, zile insorite, atmosfera de tabara. Dincolo de munca din timpul zilei, serile au fost distractive, cu multe surprize pregatite de organizatori iar la final de zi ne-a (in)cantat si Anna Lesko. :)

Galerie foto: Intalnire distribuitori Dolmar

Despre Autor

radu-barhan

Scrie un Comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Postari Similare