Certitudine si performanta
Tel: 0232 225 725

Echipamente curatenie

Show Side Panel

Oferta noastra de echipamente de curatenie

Global Tech comercializeaza o gama variata de echipamente curatenie profesionale, industriale, edilitare si de uz casnic de cea mai buna calitate, provenind de la producatori de top, impreuna cu accesoriile si consumabilele aferente:
– Aspiratoare clasice, de tip uscat, uscat-umed, cu apa (cu spalare), cu abur, pentru uz profesional si casnic
– Aspiratoare stradale de uz edilitar si industrial
– Aparate de curatat cu aburi (denumite si curatitoare cu aburi)
– Aparate de spalat cu presiune (turbojet-uri, curatitoare cu presiune), cu apa rece sau apa calda, cu motor electric sau termic, de uz profesional si casnic, cu diferite debite si presiuni.
– Masini de maturat (maturi mecanice si electrice) de uz hobby si profesional
– Masini de frecat aspirat si masini de curatat (spalat) pardoseli pentru cele mai variate suprafete (gresie, mocheta, parchet, marmura, beton, etc). Autotractate, cu post de conducere sau manevrate din spate
– Masini maturat aspirat pentru uz industrial si edilitar; autotractate, performante, de diferite dimensiuni si productivitati
– Aparate si masini de curatat covoare si mochete, de uz profesional si industrial
– Freze de zapada de mare capacitate pentru uz industrial si edilitar sau pentru uz casnic

Echipamente curatenie profesionale, industriale, edilitare si pentru casa si gradina

Asiguram accesorii si consumabile (detergenti) pentru echipamente de curatenie la cele mai mici preturi, cu livrare rapida din stoc. Mentenanta si reparatii prin retea de service specializata, cu personal calificat si autorizat de producatori.
Consultanta gratuita pentru alegerea celor mai potrivite modele in functie de natura si volumul activitatii dumneavoastra.

Producatorii prezenti in portofoliul nostru: Karcher, Makita, Honda, Dulevo, Husqvarna

Pentru mai multe informatii despre echipamente de curatenie (modele, caracteristici, fise tehnice, foto, si preturi) faceti click aici!

Daca doriti sa consultati o parte din lista de referinte pentru produsele livrate va rugam sa ne trimiteti o solicitare in acest sens, prin email!

INTRATI IN MAGAZIN si cumparati ACUM rapid si ieftin orice echipament de curatenie si profitati la maxim de promotiile noastre!

Contactati unul din specialistii nostri in domeniu la telefon: 0232 225725 sau 0747 504852