Certitudine si performanta
Tel: 0232 225 725

Alimentarea cu energie de calitate

Show Side Panel

Solutii pentru alimentarea cu energie de calitate

In mediul industrial, principalele probleme de alimentare cu energie provin de la neincadrarea in valorile de tensiune si frecventa (ca urmare a supraincarcarii retelei) si neincadrarea factorului de putere in valoarile standard. Corectarea acestor probleme conduce la alimentarea cu energie de calitate a obiectivelor, si aduce importante economii consumatorilor printr-o durata de viata mai lunga a aparatelor alimentate si prin reducerea energiei reactive de plata la furnizorii de energie.

Categorii de echipamente pentru o energie de calitate: stabilizatoare de tensiune, baterii de condensatoare pentru corectarea factorului de putere in joasa tensiune, transformatoare de tensiune uscate si in ulei cu pierderi reduse

Solutii de alimentare cu energie de calitate

Servicii aferente furnizate: analiza retelei, identificarea de solutii personalizate, masurarea factorului de distorsiune armonica, (re)proiectare de retele si circuite, comisionare, instalare si punere in functiune echipamente, mentenanta si reparatii.

Domenii de interes:
– industrie: fabrici, sectii si ateliere de productie
– comert: supermarketuri, mall-uri, hipermarket-uri
– sanatate: spitale, clinici, sali de operatii, laboratoare
– turism: hoteluri, restaurante, moteluri

Gama de puteri: solutii pentru puteri de pana la 3 000 KW pentru stabilizatoare si 3 000 KVAR pentru bateriile de condensatoare.

Solutii tehnice:
– stabilizatoare de tensiune pentru reglare pe faza si pe linie cu servomotoare
– identificarea factorului de distorsiune armonica a retelei de alimentare
– baterii de condensatoare personalizate pe structura retelei, in trepte, proiectate in functie de factorul de distorsiune armonica
– monitorizarea consumurilor de energie
– solutii de management energetic
– transformatoare cu pierderi reduse

Pentru mai multe informatii tehnice legate de echipamentele utilizate pentru asigurarea de energie de calitate, faceti click aici!