Certitudine si performanta
Tel: 0232 225 725

Dispecerat supraveghere si monitorizare la distanta

Show Side Panel

Servicii de supraveghere si monitorizare la distanta a echipamentelor industriale

Incepand din 2014, Global Tech a implementat un sistem de monitorizare de la distanta a echipamentelor industriale mobile si fixe. Monitorizarea se face prin Internet sau GSM si Internet (acolo unde nu este disponibila o retea Ethernet).

Dispecerat monitorizare si control la distanta a echipamentelor industriale

Scopul acestui sistem de monitorizare este de a urmari in timp real functionarea unor echipamente in scopul prevenirii defectarii acestora, iar in cazul defectarii de a asigura o interventie precisa care sa asigure repararea in cel mai scurt timp posibil.
Beneficiarii acestui sistem sunt acele companii care nu au personal suficient (numeric sau ca nivel de instruire) pentru supravegherea echipamentelor, acolo unde functionarea continua a echipamentelor este vitala sau unde se doreste externalizarea serviciilor de mentenanta si reparatii, sau reducerea costurilor cu acest tip de echipamente. Acest sistem mai poate fi util companiilor care au flote de echipamente pentru inchiriere, pentru minimizarea cheltuielilor de intretinere.

Tipurile de echipamente care beneficiaza de acest tip de monitorizare: grupuri electrogene, compresoare, surse neintreruptibile UPS, pompe si grupuri de pompare.
Avantajele majore resimtite de clientii acestui sistem de monitorizare:
– reducerea semnificativa a costurilor legate de mentenanta
– cresterea sigurantei in exploatare
– eliminarea personalului de mentenanta (externalizare eficienta)
– supravegherea continua a echipamentelor

Sistemul de monitorizare asigura supravegherea permanenta a unui numar de parametri din funchtionarea echipamentelor si alerteaza dispeceratul si beneficiarul de aparitia unor avarii si defectiuni, in termen de cateva minute, prin SMS si e-mail la numere si adrese prestabilite. Sistemul permite si executia unor comenzi la distanta (in principal pentru testare).
In functie de pachetul de servicii ales de dvs. ca si beneficiar, interventia pentru remedierea defectiunii poate fi facuta de noi (sau de alte firme nominalizate de dvs.), sau se poate reduce la simpla informare.

Va rugam sa ne contactati pentru orice alte informatii legate de oferta noastra de monitorizare la distanta si pachetul de servicii adiacent!