Certitudine si performanta
Tel: 0232 225 725

Blog

Parteneriat Legrand Romania - Global Tech pentru integrarea solutiilor de energie neintreruptibila

Mar 25   |   De: cohal-cristian   |   0   |   Postat in Blog, Evenimente, Istoric Taguri: ,

Parteneriat Legrand Romania - Global Tech pentru integrarea solutiilor de energie neintreruptibila

Parteneriat Legrand Romania – Global Tech

Incepand din Aprilie 2015 va intra in vigoare un parteneriat Legrand Romania – Global Tech conform caruia firma noastra urmeaza sa integreze in solutiile de energie de backup oferite clientilor sai echipamente provenind de la prestigiosul producator: UPS-uri, stabilizatoare de tensiune, baterii de condensatoare, s.a.

Legrand este specialistul global in infrastructuri electrice si digitale. Solutiile sale complete pentru cladiri rezidentiale, comerciale, de birouri, invatamant, data center, spitale si alte centre de sanatate, hoteluri si constructii industriale il fac un etalon in domeniu pentru utilizatorii din intreaga lume.  Inovatia, care include lansarea constanta de produse cu valoare adaugata, precum si achizitiile, sunt cei mai importanti factori carora li se datoreaza cresterea companiei.

Cu reprezentante in mai bine de 70 de tari, Legrand isi distribuie produsele in peste 180 de tari din lumea intreaga. Mai mult decat atat, compania de origine franceza realizeaza doua treimi din cifra sa de afaceri datorita unor produse care sunt pe locul I sau II, in materie de vanzari, in tari de pe tot Globul.

Legrand a raportat vanzari de aproximativ 4,5 miliarde de euro in 2013. Compania este listata la Bursa NYSE Euronext si este o componenta a indicilor bursieri CAC40, FTSE4Good, MSCI World, Corporate Oekom Rating si DJSI.

In Romania, Legrand este prezent de 11 ani, timp in care si-a diversificat permanent gama de produse si solutii, marindu-si in acelasi timp cota de piata. Legrand este prezent de peste 3 ani cu diverse game de UPS-uri ce se adreseaza sectoarelor “Rezidential si Microintreprinderi”, “Intreprinderi mici si mijlocii” si “Corporatii si Proiecte Mari”. Gama de puteri acoperita este de pana la 800 KVA iar solutiile oferite sunt dintre cele mai performante.

Vom prezenta in mai multe articole subsecvente gamele de produse Legrand, precum si mai multe detalii despre acest parteneriat Legrand Romania – Global Tech si despre solutiile de alimentare cu energie neintreruptibila furnizate de firma noastra.

Aflati mai multe informatii despre surse neintreruptibile UPS, stabilizatoare de tensiune si baterii de condensatoare Legrand facand click aici!

Despre Autor

cohal-cristian

Scrie un Comentariu

Your email address will not be published.

Postari Similare