Certitudine si performanta
Tel: 0232 225 725

Instalare, intretinere, reparatii compresoare, generatoare s.a.

Show Side Panel

Servicii de instalare, intretinere si reparatii compresoare, generatoare s.a.

Va oferim servicii profesionale de instalare, intretinere si reparatii compresoare cu surub, grupuri electrogene (generatoare de curent), UPS-uri industriale, stabilizatoare industriale, baterii de condensatoare si transformatoare de putere, pompe si grupuri de pompare industriale si edilitare, motopompe pentru irigatii, motocompresoare, s.a.

Instalare, intretinere si reparatii compresoare, generatoare si alte echipamente

Aceste servicii nu se refera doar la echipamentele din portofoliul nostru ci si la alte echipamente din aceleasi categorii existente pe piata romaneasca:
– reparatii compresoare cu surub si piese de schimb pentru aproximativ 200 de marci
– reparatii si piese de schimb pentru motoare termice Lombardini, Iveco, Kohler, Honda, Perkins, Volvo, Man, Deutz, Scania, s.a.
– reparatie electronica de putere pentru UPS-uri, stabilizatoate de tensiune si baterii de condensatoare
– reparatii elemente de control si automatizare
– reparatii pompe submersibile si de suprafata, incusiv motoare electrice s.a.m.d.

Toate serviciile de reparatii se desfasoara cu personal calificat, instruit si autorizat in tara si strainatate sub standardul de management ISO 9001. In acest fel asiguram clientii nostri de trasabilitatea completa a oricarei reclamatii, precum si de transparenta rezolvarii acesteia.

Activitatile de reparatii din cadrul firmei noastre se executa intr-un cadru prietenos fata de mediu, cu respectarea standardelor impuse prin ISO 14001.

In afara de procedurile bine puse la punct, asigurarea calitatii interventiilor de instalare, intretinerea si reparatiile se fac folosind echipamente si aparatura de service de cel mai inalt nivel aflate in dotare: multimetre, testere, aparatura de masura pentru rotoare, surse controlate, osciloscoape, computere si software de test, sisteme de monitorizare la distanta, prese, standuri de testare, s.a.m.d.

Asiguram de asemenea clientilor nostri o serie de servicii ultraspecializate, aferente serviciilor noastre, prin intrmediul unor parteneri: rebobinari motoare electrice, reparatii si calibrari injectoare si pompe de injectie, etalonari si servicii metrologice, teste de laborator, s.a.

Pentru orice alte informatii legate de instalare, intretinere si reparatii compresoare, generatoare, pompe, stabilizatoare si upsuri, etc, va rugam sa ne contactati!