Certitudine si performanta
Tel: 0232 225 725

Scule instalatii

Show Side Panel

Oferta noastra de scule instalatii

Va oferim o categorie de produse profesionale foarte specializate dedicate celor care activeaza in domeniul instalatiilor sanitare si termice, apa si canal. Sunt scule intslatii concepute special pentru a asigura calitate si eficienta ridicata a muncii prestate. Sunt robuste, fiabile si de incredere si aduc castiguri importante de productivitate profesionistilor in domeniu.

Categorii de scule instalatii
– clupe de filetat manuale si electrice pentru tevi de pina la 4 toli
– masini de debitat si debavurat tevi, electrice sau cu acumulator
– ferastraie alternative sau circulare, foarfece si taietoare de tevi
– aparate de verificare a etanseitatii
– masini curatat tevi
– masini de indoit tevi de pana la 2 toli
– prese radiale si axiale pentru tevi
– masini de filetat si roluit pina la 4 toli
– pompe pentru alimentari si verificari
– scule si echipamente speciale: videoendoscoape, masini lipit tevi, detectoare scurgeri gaze, termodetectoare, dispozitive criogenice, s.a.

Scule instalatii - scule pentru instalatori

Impreuna cu sculele si echipamentele de mai sus, va asiguram toata gama de accesorii si consumabile originale, la cele mai mici preturi.
Consultanta pentru alegerea celor mai potrivite modele este asigurata gratuit de catre firma noastra. La cerere, putem face demonstratii si teste la sediul Dvs.

Asiguram clientilor nostri serviciile aferente de service in si post garantie prin unitati specializate proprii sau partenere, cu personal instruit si autorizat de catre producatori.

Toate gama de scule instalatii este disponibila atat in magazinele noastre reale cat si online. Va puteti mentine informat la zi despre toate produsele si noutatile in domeniu de pe blog sau abonandu-va la emailul nostru! In acest mod va asigurati ca nu veti rata nici o promotie!

Producatorii prezenti in portofoliul nostru: REMS, Rothenberger

Pentru mai multe informatii despre scule instalatii (modele, caracteristici si fise tehnice, foto, preturi) INTRATI IN MAGAZIN !

Contactati ACUM unul din specialistii nostri in domeniu la telefon: 0232 225725 sau 0747 504852