Certitudine si performanta
Tel: 0232 225 725

Echipamente si utilaje agricole

Show Side Panel

Oferta noastra de utilaje agricole

Global Tech va ofera prin divizia sa specializata o mare varietate de scule, echipamente si utilaje agricole. Beneficiarii acestora sunt atat persoanele fizice – pentru activitati legate de casa si gradina, cat si fermieri, asociatii si societati agricole si zootehnice din toate domeniile, firme de intretinere spatii verzi si peisagistica, organizatii din domeniul silvic, entitati publice, firme de constructii, s.a.m.d.

Utilaje agricole si echipamente profesionale si pentru gradina

Gama de utilaje agricole oferita de noi acopera atat sectorul casa si gradina (hobby), cat si cel profesional, si se refera la urmatoarele categorii:
– atomizoare si pulverizatoare pentru tratat si ierbicidat, manuale sau motorizate, tractate, autotractate sau pentru purtat in spate
– aparate de muls si tancuri de racire a laptelui pentru ferme de dimensiuni mici si medii
– motocultoare si motosape impreuna cu gama completa de accesorii, motorizare pe benzina sau diesel, puteri de pana la 21 CP, ideale pentru suprafete de pana la 5 – 6 ha. Pentru utilizare in legumicultura, viticultura, pomicultura, gradinarit, amenajare spatii verzi si altele
– masini si tractorase de tuns gazon pentru intretinerea pajistilor si a gradinilor, amenajari spatii verzi, amenajari edilitare, etc.
– motocositori si motocoase pentru intretinere spatii verzi, pasuni si suprafete ierboase, de diverse modele si motorizari
– motofierastraie (drujbe) pentru gradinarit, amenajare spatii verzi, exploatatii forestiere, constructii, s.a.
– motopompe si echipamente pentru irigatii de orice putere, debit si presiune impreuna cu accesoriile specifice: aripi de ploaie, tamburi, tunuri de apa, etc.
– motosuflante, trimere, tocatoare crengi, motoforeze si altele

Asiguram servicii de intretinere si reparatii cu personal autorizat si instruit de producatori, pentru toata gama de utilaje agricole comercializata.

Producatorii prezenti in portofoliul nostru: BCS, Bosch, Casorzo, Honda, Husqvarna, Idrofoglia, Gardelina, Makita, MM Spray, Rotakt, Solo, Stihl, Viking

Pentru mai multe informatii despre utilaje agricole (modele, caracteristici si fise tehnice, foto, preturi) INTRATI IN MAGAZIN si profitati de promotiile noastre!

Contactati ACUM unul din specialistii nostri in domeniu la telefon: 0232 225725 sau 0747 504852