Pentru suport tehnic sau oferte personalizate: 0232 225 725

Autorizari si atestate profesionale

Autorizari ANRE

Suntem autorizati de Autoritatea Nationala pentru Reglementare in domeniul Energiei (ANRE) pentru activitati de proiectare si executare de instBalatii electrice exterioare/ interioare pentru incinte/ constructii civile si industriale, bransamente aeriene si subterane, la tensiunea nominala de 0.4 Kv.

Autorizatia nr. 9726 din 10.02.2014
Valabilitate: 10.02.2019

Autorizari Powertronix distributie si service

Autorizatie acordata Global Tech de catre Powertronix – Italia, pentru distributie si service in Romania de surse neintreruptibile de tensiune.

Autorizari KJ Jenerator

Autorizatie primita de Global Tech de la KJ Jenerator – Turcia, pentru distributie si service in Romania de generatoare de curent (grupuri electrogene) industriale.

Autorizari Alup Kompressoren

Autorizatie primita de Global Tech de la Alup Kompressoren – Germania, membru al grupului Atlas Copco, pentru distributie si service in Romania de compresoare si accesorii pentru tratarea aerului comprimat.

Autorizari Aksa

Autorizatie primita de Global Tech de la Alup Kompressoren – Germania, membru al grupului Atlas Copco, pentru distributie si service in Romania de compresoare si accesorii pentru tratarea aerului comprimat.

Atestate consilieri vanzari

Periodic, consilierii nostri de vanzari participa la trainingurile organizate de partenerii nostri in tara si in strainatate. Cu aceste ocazii ei sunt instruiti, testati si primesc atestate. O parte din atestatele primite in ultimii ani le puteti gasi mai jos.

Atestate personal service

Toti tehnicienii si inginerii din service participa la instruirile specializate organizate de partenerii nostri in tara si in strainatate. O parte din atestatele pe parte de mentenanta si service le puteti gasi mai jos.

Atestari unitate service

In afara de tehnicieni, unitatile de service ale Global Tech sunt si ele atestate ca nivel de dotari si numar de specialisti. Unele atestari sunt de nivel local sau regional, iar altele atesta nivelul de competenta al firmei de a realiza operatiuni de intretinere si reparatii la nivelul intregii tari. O parte din aceste atestari le puteti gasi mai jos: