Pentru suport tehnic sau oferte personalizate: 0232 225 725

Evenimente

global tech - certitudine și performanță

Participam in permanenta la evenimente profesionale de anvergura locala, regionala si nationala.

Pentru a ne pastra in top participam in permanenta la evenimente profesionale de anvergura locala, regionala si nationala. Incercam sa ne implicam constant si sa fim la curent cu ultimele noutati pentru a ramane pe piata. Participam la targuri si expozitii de mai mica sau mai mare anvergura, in toata tara, si in domeniile: constructii, energie, casa si gradina, agricultura. Organizam prezentari si demonstratii – indeosebi adresate clientilor nostri dar, nu numai, cu principalele categorii de echipamente din portofoliu. Participam anual la traininguri tehnice si de vanzari organizate de principalii nostri furnizori in tara si in strainatate.

La toate aceste evenimente participam cu personal din toate structurile companiei, oameni de vanzari, personal tehnic de service si mentenanta, manageri, s.a.m.d.

Suntem prezenti la conferinte in tara si in strainatate in domeniile majore de interes pentru a cunoaste trendurile, piata si potentialul acesteia. Organizam instruiri atat cu personalul propriu si cu cel al distribuitorilor si partenerilor nostri din tara pe diverse teme profesionale. Suntem implicati de asemenea in activitati si evenimente speciale initiate de partenerii nostri cu diverse ocazii aniversare sau profesionale.

Vezi

Evenimente la care am luat parte

Toate postările au fost afișate.