Pentru suport tehnic sau oferte personalizate: 0232 225 725

Servicii

Oferta

Servicii prestate de noi

Instalam, intretinem si reparam o gama larga de echipamente, inchiriem si monitorizam utilaje, proiectam si executam diverse lucrari si furnizam toata gama de servicii post vanzare aferente produselor din portofoliul nostru, la cel mai inalt nivel calitativ.

Servicii oferite:

instalare, intretinere si reparatii, grupuri electrogene (generatoare de curent), UPS-uri industriale, stabilizatoare industriale, compresoare industriale cu surub. Orice putere, producator si motorizare.
inchiriere generatoare de curent de orice putere, pe diesel si gaz pentru orice tip de aplicatie. Inchiriere motocompresoare, turnuri de iluminat si alte echipamente pentru constructii.
dispecerat supraveghere si monitorizare la distanta generatoare de curent, compresoare industriale cu surub, statii de pompare si alte echipemente industriale si edilitare. Monitorizeaza procesele, semnalizeaza avarii, alerteaza clientul prin telefon, SMS si email. Comanda si testare la distanta.
audit energetic pentru retele de aer comprimat industriale si solutii pentru eficientizare consumurilor prin eliminarea pierderilor, structurarea corecta a retelei, dimensionare corecta a compresoarelor si cresterea calitatii aerului.
proiectare si executie retele de aer comprimat industriale de orice complexitate, orientate catre un consum energetic minim, cu pierderi minime.
reparatii scule si echipamente de constructii, aparate de sudura, echipamente de curatenie, si altele, prin service specializat si autorizat
proiectare si executie retele electrice de joasa tensiune pentru aplicatii profesionale si industriale

Toata gama de servicii furnizate de noi este asigurata cu personal competent, autorizat si instruit de catre partenerii nostri din tara si din strainatate. (aici puteti gasi o parte din diplomele si autorizarile acordate personalului nostru)

Contacteaza-ne

Va rugam nu ezitati sa ne contactati pentru orice informatie suplimentara legata de oferta noastra de servicii. Consultati capitolul Referinte de pe site-ul nostru sau solicitati prin email o lista de referinte pentru oricare din serviciile prestate de noi!