Certitudine si performanta
Tel: 0232 225 725

Servicii

Show Side Panel

Servicii prestate de noi

Instalam, intretinem si reparam o gama larga de echipamente, inchiriem si monitorizam utilaje, proiectam si executam diverse lucrari si furnizam toata gama de servicii post vanzare aferente produselor din portofoliul nostru, la cel mai inalt nivel calitativ, dupa cum urmeaza:

Servicii de calitate de la Global Tech

instalare, intretinere si reparatii, grupuri electrogene (generatoare de curent), UPS-uri industriale, stabilizatoare industriale, compresoare industriale cu surub. Orice putere, producator si motorizare.
inchiriere generatoare de curent de orice putere, pe diesel si gaz pentru orice tip de aplicatie. Inchiriere motocompresoare, turnuri de iluminat si alte echipamente pentru constructii.
dispecerat supraveghere si monitorizare la distanta generatoare de curent, compresoare industriale cu surub, statii de pompare si alte echipemente industriale si edilitare. Monitorizeaza procesele, semnalizeaza avarii, alerteaza clientul prin telefon, SMS si email. Comanda si testare la distanta.
audit energetic pentru retele de aer comprimat industriale si solutii pentru eficientizare consumurilor prin eliminarea pierderilor, structurarea corecta a retelei, dimensionare corecta a compresoarelor si cresterea calitatii aerului.
proiectare si executie retele de aer comprimat industriale de orice complexitate, orientate catre un consum energetic minim, cu pierderi minime.
reparatii scule si echipamente de constructii, aparate de sudura, echipamente de curatenie, si altele, prin service specializat si autorizat
proiectare si executie retele electrice de joasa tensiune pentru aplicatii profesionale si industriale

Servicii de instalare si reparatii compresoare, generatoare de curent prin Global TechInstalare, intretinere, reparatii compresoare generatoare si alte echipamente
Servicii de inchirieri generatoare, echipamente si utilaje de constructii prin Global TechInchirieri generatoare de curent si echipamente de constructii
Dispecerat de monitorizare echipamente prin Global TechDispecerat supraveghere si monitorizare la distanta
Audit energetic retele de aer comprimat prin Global TechAudit energetic pentru retele de aer comprimat
Proiectare si executie retele aer comprimat prin Global TechProiectare si executie retele de aer comprimat
Repsaratii scule electrice, echipamente si utilaje prin Global TechReparatii scule electrice si echipamente
Vopsire in camp electrostatic prin Global TechVopsire in camp electrostatic

Toata gama de servicii furnizate de noi este asigurata cu personal competent, autorizat si instruit de catre partenerii nostri din tara si din strainatate. (in site-ul nostru puteti gasi o parte din diplomele si autorizarile acordate personalului nostru la capitolul “Autorizari”)

Va rugam nu ezitati sa ne contactati pentru orice informatie suplimentara legata de oferta noastra de servicii. Consultati capitolul “Referinte” de pe site-ul nostru sau solicitati prin email o lista de referinte pentru oricare din serviciile prestate de noi!