Pentru suport tehnic sau oferte personalizate: 0232 225 725

Cariere

ECHIPA GLOBAL TECH

Dezvoltarea unei cariere de succes la Global Tech

Convingerea noastra este ca oamenii stau cu adevarat la baza oricarei afaceri de succes! Fata de multi altii, la Global Tech NU privim oamenii ca pe niste active (“assets” – cum se lauda unii) – altfel spus, ca pe niste mijloace fixe de la care asteptam randamente, amortizare si ROI, noi privim oamenii ca pe niste pasive fata de care avem o datorie! Investim permanent in formarea si instruirea oamenilor nostri si ne straduim sa le asiguram toate conditiile ca ei sa-si manifeste creativitatea si initiativa. Incurajam creativitatea in orice domeniu, de la vanzari pana la logistica si de la serviciul tehnic pana la mangementul de varf. Apreciem initiativa ca motor de dezvoltare organizationala si individuala. Oferim sprijin celor care doresc sa-si construiasca cariere la Global Tech. Asiguram colegilor nostri de pe orice nivel toate mijloacele materiale pentru a fi eficienti si pentru a performa, pentru a-si atinge obiectivele personale si a-si construi cariere, cat si pentru a se simti bine in cadrul firmei noastre.

Nu credem in structuri ierarhice puternic dezvoltate pe verticala de aceea, oriunde ai fi in structura noastra, pana la varf ai unul sau maxim doi pasi de facut! Credem insa in egalitatea de sanse si respectam diferentele. Acolo unde unii vad diferenta de varsta, noi vedem avantajul experientei si ceea ce altii considera diferente de opinii, noi consideram noi posibilitati de abordare.

Aplica asadar daca doresti sa faci parte dintr-o firma dinamica si de succes care te apreciaza prin ceea ce esti! Aplica pentru inceputul unei cariere de succes in firma Global Tech. Intra pe jobul care ti se potriveste dintre cele disponibile, de mai jos, citeste cerintele si beneficiile, iar apoi apasa butonul de la sfarsitul paginii pentru a trimite un mesaj si CV-ul tau direct la departamentul nostru de resurse umane!

Contacteaza-ne

Pentru alte produse sau pentru informatii suplimentare siteurile noastre Internet specializate sau nu ezitati sa ne contactati!