Certitudine si performanta
Tel: 0232 225 725

Tehnice

Show Side Panel

Noutati, informatii si prezentari tehnice

In aceasta pagina va prezentam ultimile noutati tehnice din domeniile noastre de activitate. Vom vorbi despre noi solutii tehnice si metode de abordare, noi tipuri de echipamente si servicii, informatii comerciale legate de furnizorii si clientii nostri.
Veti regasi informatii atat de pe piata noastra cat mai ales de pe piata internationala. Facem prezentari de aparate, echipamente si utilaje nou intrate pe piata cat si treceri in revista ale celor existente. Comparatii, analize si evaluari profesionale ale diferitor tipuri de solutii tehnice si echipamente
Articolele sunt scrise de specialistii nostri din divese domenii si reprezinta material original sau traduceri si adaptari ale unor materiale asupra carora nu exista suspiciuni legate de drepturile de autor. (atunci cand este necesar citam sursele de unde am preluat informatiile)
Scopul acestei pagini este de a alimenta pe cei interesati cu informatii tehnice relevante si analize de calitate. In masura in care avem posibilitatea, vom ilustra aceste articole cu continut media adecvat (fotografii, filme, etc)
Pentru mai multa usurinta in identificarea informatiilor cautate, folositi tagurile: informatii, noutati tehnice, prezentari, prezentari produse,etc.

Regenerare acumulatori

May 05 2012   |   De: dan-cucu   |   2   |   Taguri: prezentari, tehnologie verde

Regenerare acumulatori cu plumb - Generalitati

Regenerarea acumulatorilor reprezinta o tehnologie verde, accesibila, cu impact imediat in toate domeniile de activitate in care este necesara stocarea energiei la preturi scazute, cu costuri reduse de mentenanta... Descopera mai mult.