Pentru suport tehnic sau oferte personalizate: 0232 225 725

Echipa

“Perseverenta este o calitate de fier in drumul spre succes.”

Echipa Global Tech

Punem accent pe calitatea serviciilor si produselor furnizate, pe satisfactia clientilor directi si indirecti, pe crearea parteneriatelor durabile.

Convingerea Global Tech este ca oamenii stau cu adevarat la baza oricarei afaceri de succes si din acest motiv consideram ca echipa reprezint cea mai importanta resursa a companiei. 

Pentru ca echipa Global Tech sa fie performanta investim continuu in dezvoltarea personala si profesionala a angajatilor nostri, ii sprijinim si le asiguram celor interesati si determinati un mediu favorabil dezvoltarii unor cariere de succes in cadrul companiei.

Solidari si implicati in viata companiei si in cea a comunitatii, membrii echipei si conducerea Global Tech lucreaza la creearea si mentinerea uni mediu de lucru agreabil si competitiv care sa stimuleze eficienta si creativitatea. Desi nu este perfecta, echipa Global Tech doreste mereu sa se perfectioneze pentru a gasi solutiile cele mai potrivite la solicitarile dumneavoastra, care apoi sa poata fi implementate promt si eficient.

Cariere

Daca doriti sa faceti parte din echipa noastra si sa va dezvoltati alaturi de noi in pagina de Cariere aflati care sunt pasii de urmat in acest demers.