Certitudine si performanta
Tel: 0232 225 725

Certificari

Show Side Panel

Certificari

Certificari management ISO 9001 pentru Global Tech

Certificari ISO 9001

Acest standard defineste sistemul de management al calitatii aplicat in companie si reflecta dorinta noastra de a ne imbunatati constant nivelul serviciilor. Standardul a fost implementat in 2008 si este in permanenta reinnoit in urma procedurilor de auditare de catre TUV Austria.
Adoptarea acestui sistem de management reprezinta vointa noastra de a asigura in permanenta respectarea procedurilor instituite, urmarirea interna a fluxului de documente si informatii, trasabilitatea deciziilor si prin toate acestea, de a asigura toti partenerii nostri de un raspuns optimal si eficient la toate sesizarile lor.
La baza acestei certificari sta un complex de proceduri interne permanent revizuite si actualizate, precum si un set de programe software specializate care urmaresc fluxurile de documente si date in conformitate cu acestea.
Prin certificarea ISO 9001 ne dorim sa crestem satisfactia si increderea clientilor nostri si sa imbunatatim continuu calitatea serviciilor prestate.

Vezi certificatul ISO 9001
ISO 9001 English version

Certificari mediu ISO 14001 pentru Global Tech

Certificari ISO 14001

Desi nu desfasuram activitati cu impact semnificativ asupra mediului, am implementat acest sistem de management de mediu din perspectiva responsabilitatii sociale si a dezvoltarii durabile.
Standardizam astfel preocuparea noastra permanenta, proactiva si sistematica in respectarea normelor de mediu si protejarea acestuia, colectarea selectiva a deseurilor, constientizarea colaboratorilor si a partenerilor in vederea protejarii mediului.
Ca si importatori de echipamente electrice suntem inscrisi in catalogul national EEE, precum si in cel al producatorilor de baterii de acumulatori RPBA, respectand toate procedurile de inscriere, recuperare si reciclare a produselor specifice.
Nu in ultimul rand, prin certificarea ISO 14001 dorim sa crestem satisfactia si increderea clientilor si a partenerilor, si sa asiguram institutiile publice, guvernamentale si pe cele de protectie a mediului de angajamentul nostru in acest domeniu.

Vezi certificatul ISO 14001
ISO 14001 English version

Inregistrare EEE la Ministerul Mediului pentru Global Tech

Inregistrari la Ministerul Mediului

In calitate de importatori de aparatura si echipamente electrice, suntem inscrisi la Ministerul Mediului in registrul importatorilor de electrice si electronice.
Numar de inregistrare: RO-2912-07-EEE-1728-I

Deoarece suntem si importatori de UPS-uri, echipamente de ridicare si baterii industriale, suntem inscrisi la Ministerul Mediului in registrul producatorilor de baterii.
Numar de inregistrare: RO-2912-05-B&A-0443

Vezi Inregistrarea in Registru importatorilor EEE
Vezi Inregistrarea in Registru producatorilor de baterii
Vezi Anexa la Inregistrarea in Registru producatorilor de baterii