Pentru suport tehnic sau oferte personalizate: 0232 225 725

Implicare sociala

Echipa Global Tech

Sustinem spiritul energic si intreprinzator si responsabilitatea sociala!

Sustinem spiritul energic si intreprinzator dar, pe de alta parte, credem cu tarie in responsabilitatea sociala, de care orice companie trebuie sa dea dovada. Fie ca sprijinim gandirea strategica, aventura si adrenalina, talentul si determinarea, curajul si ambitia, sau pur si simplu ajutam pe cei neajutorati, vom fi prezenti acolo unde putem aduce multumire si zambete.

Ca urmare a politicii noastre de implicare sociala la nivel local, regional si national si, in consonanta cu cultura organizatiei, facem eforturi permanente pentru integrarea companiei in viata comunitatii. In aceasta idee sponsorizam diverse concursuri, competitii si manifestari sportive. Ajutam tinerii talentati sa isi manifeste talentul si creativitatea in toate domeniile (arte, sport, olimpiade scolare). Ajutam de asemenea pe cei care sunt prea tineri sau prea batrani pentru a se putea ajuta singuri. Nu in ultimul rand, organizam activitati prin care sa crestem implicarea si responsabilitatea fata de mediul inconjurator.

Facem bine impreuna!

Colaboram cu toti cei care fac eforturi si dau dovada de implicare sociala, asemenea noua, suntem deschisi la propuneri si actiuni din partea oricaror organizatii neguvernamentale al caror scop este transparent si apropiat valorilor noastre.

Sprijinim organizatiile care manifesta initiativa si angajament in realizarea scopurilor lor sociale, de incurajare a tinerelor talente, de protejare a naturii, de promovare a valorilor romanesti.

Articole

Implicare sociala in imagini

Toate postările au fost afișate.