Certitudine si performanta
Tel: 0232 225 725

Grupuri electrogene (generatoare electrice de curent)

Show Side Panel

Oferta noastra de grupuri electrogene

Va oferim o gama completa de grupuri electrogene cu puteri intre 1 KVA si 3000 KVA, pentru utilizare in mod continuu (prime) sau pentru interventie in caz de avarie (stand-by), de cea mai buna calitate, provenind de la producatori europeni de prestigiu. Pentru puteri de pana la 400 KVA este disponibila si o gama alternativa de produse low cost.
Generatoarele sunt conforme cu ultimele normative Europene de mediu si sunt produse in conditii de calitate controlata ISO 9001, conform standardele tehnice in vigoare.

Tipologie, modele, variante constructive:
– grupuri electrogene portabile, tractate sau stationare, monofazate sau trifazate, deschise (open) sau cu carcasa de insonorizare
– grupuri electrogene standard pentru uz comercial, industrial, constructii, agricultura, rezidential (cladiri de birouri, locuinte, etc.) sau de constructie speciala, pentru aplicatii specifice: cu superinsonorizari, montaje in container, montaje mobile pe camioane si trailere, cu protectie anti seismica, cu sisteme de filtre de ulei duble si bypass pentru inlocuirea filtrelor in timpul mersului, cu sisteme de protectie la temperaturi extreme, cu schimbatoare de caldura apa-apa pentru utilizare maritima si fluviala (generatoare navalizate). Nestandard poate fi si tensiunea de iesire: tensiune continua (si turatie variabila) sau cu tensiuni de iesire trifazata de 550V, 660V sau 6KV.

– grupuri electrogene pe benzina, motorina , gaz natural, gaz de sonda sau biogaz din diferite surse (in cazul functionarii pe gaz este necesara analiza chimica a gazului) cu cele mai diverse motorizari in standard, sau la cererea clientului: Cummins, Deutz, Doosan, General Motors, Guascor, Iveco, John, Deere, Mbk, Man, Perkins, Volvo, MTU dar si Honda, Brigs&Stratton, Vanguard, Lombardini, Kohler pentru cele mai mici.

Grupuri electrogene (generatoare de curent) de la Global Tech

Solutiile de automatizare pot fi dintre cele mai diverse, de la conectare automata standard a sarcinii pe generator la caderea tensiunii, la conectarea generatorului in paralel cu reteaua pentru transferul gradual si controlat al sarciinii (ex.: la ore de varf de consum).
Putem livra grupuri de 2 sau mai multe generatoare conectate in paralel pe aceeasi sarcina cu interventie programata in functie de puterea consumata sau in care unul dintre ele este rezerva.

Ca si solutii de control si monitorizare putem furniza sisteme la distanta de tip SCADA, BMS sau de tip GSM si Internet, sau sisteme nestandard, conform specificatiilor dvs.
Stam la dispozitia clientilor nostri cu un dispecerat de monitorizare a echipamentelor prin GSM si Internet, cu servicii esalonate pe trei nivele de complexitate, la preturi modice. La nivelul cel mai de jos, clientul primeste informatii prin SMS si e-mail la pornirea/oprirea generatoarelor, la aparitia unor alarme si poate vizualiza starea echipamentului pe internet, in orice moment.

Va oferim o gama larga de accesorii pentru grupuri electrogene: rezervoare externe (cu simplu si dublu invelis), sisteme automate de alimentare cu combustibili, tubulatura pentru alimentare cu aer si evacuarea aerului cald, jaluzele electrice, tobe de esapament insonorizate, trailere stradale omologate, carcase rezidentiale supersilentioase, containere, s.a.

Ca si solutii ultraspecializate pentru telecomunicatii putem furniza grupuri electrogene cu generare de curent continuu pentru alimentarea bateriilor de acumulatori, cu turatie variabila si cu comanda integrata din acelasi controler a surselor de energie alternativa (fotovoltaica si eoliana) cu maximizarea conversiei si minimizarea consumurilor de combustibil (mai multe vedeti la “Solutii”).

Producatori: Coelmo, Datsu, Honda, KJ si altii.

Pentru mai multe informatii despre grupuri electrogene (modele, caracteristici si fise tehnice, foto, preturi, si alte informatii) faceti click aici!

Daca doriti sa consultati o parte din lista de referinte (produse livrate si lucrari executate) faceti click aici!

INTRATI IN MAGAZIN si profitati ACUM de promotiile nostre speciale pentru generatoare de curent!

Contactati ACUM unul din specialistii nostri in domeniu la telefon: 0740 034 490 sau 0747 297 419