Pentru suport tehnic sau oferte personalizate: 0232 225 725

Inchirieri generatoare de curent si echipamente de constructii

Servicii de inchirieri generatoare de curent si echipamente de constructii

Global Tech ofera servicii de inchirieri generatoare si alte echipamente. Aceste servicii sunt destinate in principal firmelor de constructii si instalatii pentru organizari de santier si a firmelor din domeniul extractiei de petrol si gaze, dar pot fi utile si altor companii pentru organizari de evenimente (spectacole, manifestari sportive), pentru testari echipamente, pentru cazuri de avarii si situatii de urgenta, pentru alimentarea balastierelor, etc

Categorii de echipamente disponibile pentru inchiriere:

In cazul inchirierilor pe durate mai mari de o luna, transportul echipamentului pana la dvs. (oriunde pe teritoriul Romaniei) cade in sarcina noastra.


Tot in sarcina noastra sunt incluse reviziile pe perioada de inchiriere, inclusiv filtre, uleiuri si alte materiale consumabile. In sarcina dvs. cade numai aprovizionarea cu combustibil.


Toate echipamentele sunt dotate cu sisteme de monitorizare la distanta prin GSM si Internet pentru preintampinarea defectiunilor. In caz de defectiune, interventia pentru reparatie se face in maxim 24 ore, in functie de locatie.

Ai nevoie de mai multe informatii?

Pentru orice alte informatii legate de inchirieri generatoare si turnuri de iluminat, motocompresoare , motopompe si alte echipamente de constructii nu ezitati sa ne contactati.