Certitudine si performanta
Tel: 0232 225 725

Inchirieri generatoare de curent si echipamente de constructii

Show Side Panel

Servicii de inchirieri generatoare de curent si echipamente de constructii

Global Tech ofera servicii de inchirieri generatoare si alte echipamente. Aceste servicii sunt destinate in principal firmelor de constructii si instalatii pentru organizari de santier si a firmelor din domeniul extractiei de petrol si gaze, dar pot fi utile si altor companii pentru organizari de evenimente (spectacole, manifestari sportive), pentru testari echipamente, pentru cazuri de avarii si situatii de urgenta, pentru alimentarea balastierelor, etc.

Servicii de inchirieri generatoare, echipamente si utilaje de constructii

Categorii de echipamente disponibile pentru inchiriere:
– grupuri electrogene diesel cu puteri de pana la 5 000 KVA diesel, cu tensiune de iesire standard de 400 V, sau alte tensiuni la cerere (ex: 550 V, 6 KV). Pentru inchirieri generatoare mai mici de 1 250 KVA se livreaza unitati containerizate sau carcasate, fixe sau mobile (autotractate sau pe trailer). Pentru inchirieri generatoare mai mari de 1 250 KVA, solutiile sunt fixe si modulare, in module containerizate de cate 1 250 KVA cu functionare in paralel (Ex.: daca solicitati 2 000 KVA, veti primi 2 unitati de 1 250 KVA cu functionare sincronizata)
– turnuri de iluminat cu puteri de pana la 20 KVA, cu turnuri de pana la 9 m inaltime, cu maxim 6 corpuri de iluminat a cate 1 500 W fiecare, cu telescopare manuala sau hidraulica
– motocompresoare cu debite de pana la 15 mc/minut, mobile, montate pe trailer stradal, omologat RAR
– motopompe cu puteri de pana la 400 KW, debite de pana la 800 mc/ora si presiuni de pana la 15 bari, (mobile) montate pe trailer

In cazul inchirierilor pe durate mai mari de o luna, transportul echipamentului pana la dvs. (oriunde pe teritoriul Romaniei) cade in sarcina noastra.
Tot in sarcina noastra sunt incluse reviziile pe perioada de inchiriere, inclusiv filtre, uleiuri si alte materiale consumabile. In sarcina dvs. cade numai aprovizionarea cu combustibil.
Toate echipamentele sunt dotate cu sisteme de monitorizare la distanta prin GSM si Internet pentru preintampinarea defectiunilor. In caz de defectiune, interventia pentru reparatie se face in maxim 24 ore, in functie de locatie.

Pentru orice alte informatii legate de inchirieri generatoare si turnuri de iluminat (click aici!), motocompresoare (click aici!),motopompe si alte echipamente de constructii (click aici!) va rugam nu ezitati sa ne contactati!