Certitudine si performanta
Tel: 0232 225 725

Cine Suntem

Show Side Panel

Informatii generale despre Global Tech

Informatii la sediul firmei

Prezentare

Suntem o companie privata cu capital integral romanesc infiintata la Iasi in Octombrie 2000, prin reactivarea si reorganizarea unei firme mai vechi, din 1991.

Oferim solutii la cheie in domeniul alimentarii cu energie de siguranta, al alimentarii cu aer comprimat industrial, al alimentarii cu apa si tratamentului apelor curate si reziduale, precum si in domeniul alimentarii cu energii alternative si regenerabile.

Comercializam o gama larga de scule, echipamente si utilaje industriale, pentru constructii, agricultura si edilitare, pentru care asiguram mentenanta pe tot cuprinsul tarii.

Asiguram servicii de instalare, reparatii si intretinere la o gama larga de utilaje industriale, monitorizarea acestora la distanta pe o platforma profesionala integrata, precum si servicii de inchiriere echipamente si utilaje.

Activam la nivelul intregii tari printr-o retea extinsa de parteneri, dar si prin filiale si magazine proprii. Suntem prezenti online cu un magazin de scule si echipamente si mai mai multe show room-uri specializate. Peste 14 000 de firme si persoane autorizate ne onoreaza prin a fi clientii nostri.

Ne desfasuram activitatea in cadrul ISO 9001 si ISO 14001, suntem autorizati de diverse organisme de reglementare din Romania si facem o prioritate din a respecta standardele si cerintele impuse de normativele romanesti si de furnizorii nostri de elita.

Acordam o atentie deosebita introducerii pe piata a celor mai noi si competitive tehnologii in domeniile noastre de activitate, dezvoltarii unui mediu sustenabil si integrarii sociale a tuturor activitatilor firmei.

Furnizorii nostri sunt printre cei mai reprezentativi la nivel mondial in domeniile lor de competente si promoveaza branduri dintre cele mai cunoscute din lume.

Viziune

Intr-un termen de 5 ani, Global Tech isi propune sa fie cel mai cunoscut brand, online si offline, si unul dintre cei mai importanti jucatori din domeniul vanzarilor de solutii energetice si scule electrice din Romania.

Obiectivele noastre sunt:

– top 3 solutii energetice personalizate;

– top 3 pe segmentul de vanzari online de scule electrice.

Misiune

Sa furnizam solutii, servicii si produse competitive clientilor nostri, alaturi de care sa stam cu profesionalism si seriozitate, construind o companie in care aspiratiile personale sa se intrepatrunda cu valorile organizatiei pentru o dezvoltare continua si sustenabila.

Valori

INCREDERE

De peste un deceniu alegem atent solutiile pe care le oferim clientilor nostri. Selectam produse de la furnizori care au castigat increderea echipei noastre prin calitatea, siguranta in exploatare si fiabilitatea echipamentelor. Forta noastra este data de echipa puternica de profesionisti alaturi de care indeplinim intotdeauna misiunea incredintata.

PROFESIONALISM

Indiferent de complexitatea proiectelor incredintate, gratie relatiei de colaborare cu partenerii traditionali, specialistii nostri va ofera solutii personalizate, raspunzand fidel cerintelor formulate. Asiguram cel mai bun raport calitate-pret, fiabilitate si randament ridicat pe intreaga durata de exploatare a proiectului.

Obiective

In planul dezvoltarii organizationale: sa creem structuri moderne si flexibile pe orizontala care sa permita o comunicare rapida, o rezolvare eficienta si creativa a problemelor, precum si un mediu de lucru atractiv.

In planul resurselor umane: sa investim permanent in selectionarea, recrutarea si mai ales in dezvoltarea personalului pe principiul egalitatii de sanse si al identificarii intereselor comune. Sa incurajam eficienta, valorile proprii si increderea in valorile companiei. Sa promovam o salarizare corecta si beneficii in functie de performanta si de atasamentul fata de companie. Sa asiguram posibilitati de dezvoltare in cariera si posibilitati de exprimare personala in cadrul companiei.

In plan operational: sa mentinem o atitudine puternic orientata catre cerintele clientilor, exprimata cu profesionalism si autoexigenta. Sa cultivam eficienta si sa investim permanent in imbunatatirea acesteia. Implementarea in toate procesele a unor proceduri corecte care sa respecte toate normele si standardele legale. Incurajarea creativitatii si implicarii la toate nivelele.

In plan economico-financiar: sa implementam metode, tehnici de control si instrumente software capabile sa asigure urmarirea proceselor si a rentabilitatii in timp real. Eliminarea proceselor si a practicilor ineficiente prin incurajarea initiativei si asumarea libera de responsabilitati.

Produse si servicii

Avem patru directii majore de afaceri:

A. Solutii la cheie (consultanta, proiectare, livrare, instalare, mentenanta si reparatii) in urmatoarele domenii:
– Asigurarea securitatii (continuitatii si calitatii) alimentarii cu energie electrica in industrie, agricultura, comert, turism, sector guvernamental s.a.m.d., folosind grupuri electrogene, surse de alimentare neintreruptibile (UPS-uri), stabilizatoare de tensiune, baterii de condensatoare pentru corectarea factorului de putere, si altele;
– Alimentare cu aer comprimat industrial si realizarea de retele de aer folosind compresoare cu surub, accesorii de tratare a aerului si elemente retea;
– Alimentare cu apa si tratarea apelor curate si a celor uzate folosind pompe si grupuri de pompare, echipamente de tratare si purificare a apei, solutii si echipamente pentru tratarea apelor uzate edilitare si industriale;
– Sisteme de irigatii pentru agricultura folosind motopompe, instalatii de irigat cu tambur, aripi de ploaie, s.a.m.d;
– Solutii alternative de energie regenerabila folosind echipamente de cogenerare si trigenerare cu biogaz (provenit din diferite surse), fermentatoare de biomasa si altele.

B. Vanzari de echipamente industriale si profesionale precum:
– scule electrice de mana de orice tip
– aparate si echipamente pentru orice tip de sudura si taiere cu plasma sau gaz
– compresoare cu piston si cu surub, rezervoare, uscatoare, separatoare si filtre pentru retele de aer
– echipamente de constructii: placi si maiuri compactoare, vibratoare de beton, ciocane demolatoare, motocompresoare, generatoare de aer cald, s.a.m.d.
– echipamente de curatenie : aspiratoare, curatitoare cu presiune, masini de spalat pardoseli, s.a.
– echipamente si utilaje agricole: motopompe, motocultoare, motocoase, masini de taiat iarba si gazon, motofierastraie cu lant, atomizoare si pulverizatoare
– generatoare de curent de orice tip: pe benzina, diesel sau gaz, manuale electrice sau automate, portabile sau fixe
– pompe de suprafata si pompe submersibile, hidrofoare de orice tip, pompe industriale, s.a.
– scule pneumatice de orice tip
– motoare termice de uz general

C. Productie
– generatoare
– compresoare cu piston
– motopompe pentru irigatii
– subansamble metalice

D. Servicii
– inchiriere generatoare de curent de mare putere, motocompresoare, turnuri de iluminat
– instalare, reparatii si intretinere echipamente si utilaje pentru industrie, constructii, agricultura si comert
– audit energetic pentru retele de aer comprimat
– dispecerat pentru monitorizare si control la distanta a echipamentelor industriale

Clienti

Clientii nostri sunt in principal persoane juridice – companii private sau de stat, institutii si organizatii guvernamentale, institutii publice locale, organizatii neguvernamentale dar si profesionisti din toate domeniile, precum si persoane fizice interesate de produse si servicii de calitate.

Deservim clienti din toate zonele tarii, atat direct prin structurile proprii de vanzari (magazine, echipe de service, comert online), cit si indirect, printr-o vasta retea de parteneri, companii private specializate in diverse domenii, hipermarketuri, magazine profesionale pentru casa si gradina, etc.

Date Generale

Sediul legal: Sos.Pacurari 86A, 700547 Iasi, Romania
Cod fiscal: RO1971141
Cod inregistrare: J22/1196/91
Cod CAEN principal: 4778- Comert cu amanuntul al altor bunuri noi, in magazine specializate
Capital social: 190.000 RON
Nr. angajati curent: 27
Cifra de afaceri curenta: 2.2 milioane EUR