Certitudine si performanta
Tel: 0232 225 725

Reparatii scule electrice si echipamente

Show Side Panel

Servicii de reparatii scule electrice si echipamente

Global Tech ofera clientilor sai servicii profesionale de reparatii scule electrice, echipamente si utilaje cu personal calificat, experimentat si autorizat de producatori.

Reparam urmatoarele categorii de scule electrice si echipamente:
– echipamente electrice: scule electrice de mana si de banc, compresoare, pompe, motoare electrice, aparate de sudura, aeroterme, generatoare de curent, aspiratoare, masini electrice de curatenie, scule electrice cu acumulator, s.a.
– echipamente cu motor termic: grupuri electrogene, motocompresoare, echipamente, masini si utilaje agricole, echipamente, masini si utilaje de constructii, motoare termice, motopompe, motocompresoare, s.a.
– echipamente electronice si de automatizare: surse neintreruptibile UPS, stabilizatoare de tensiune, baterii de condensatoare, panouri de automatizare, microcontrolere, s.a.
– echipamente pneumatice: scule electropneumatice

Reparatii scule electrice, echipamente si utilaje profesionale si industriale

Reparam echipamente provenind de la urmatorii producatori: Awelco, Alup, Artronic, Arcotherm, BCS, Bosch, Black&Decker, Briggs&Stratton, Coelmo, Chicago Pneumatic, Casorzo, Cummins, Datsu, Dari, Dewalt, Deutz, Doosan, Ebara, Esab, Fini, Honda, Husqvarna, Iveco, Idrofoglia, Ine, Italfarad, Karcher, Kohler, KJ, Lowara, Lombardini, Makita, Man, Master, MTU, Oklima, Ortea, Perkins, Powertronix, Rodcraft, Rems, Rothenberger, Robin-Subaru, Sial, Stihl, SBM, Solo, Telwin, Varisco, Vanguard, Viking, Volvo, Wacker-Neuson, Wilo

Reparatiile se executa in ateliere dotate conform cerintelor producatorilor, in conditii depline de tehnica securitatii in munca, la nivele de calitate maxime.
La cererea Dvs. sau pentru echipamentele care nu sunt transportabile, reparatiile pot face cu echipe si ateliere mobile la sediul Dvs sau la adresa indicata.
Pentru operatiile de reparatii utilizam numai piese de schimb si consumabile originale sau indicate de producatorii de echipament.
Utilizam cele mai avansate softuri pentru inregistrarea cererilor Dvs. de reparatii, pentru programarea si executarea reparatiilor si urmarirea echipamentelor in si post garantie.

Pentru a vedea toate autorizarile acordate unitatilor noastre de service si personalului nostru faceti click aici

Pentru mai multe informatii legate de reparatii scule electrice, echipamente si utilaje va rugam sa ne contactati!