Pentru suport tehnic sau oferte personalizate: 0232 225 725

Curs de perfectionare – Controlere ComAp la Geteqa

Distribuie articolul:

La sfarsitul lunii octombrie, pentru doua zile, colegii nostri din departamentele Productie si Service au beneficiat de un nou curs de perfectionare – Controlare ComAp. Cu aceasta ocazie si-au completat cunostintele  atat teoretice cat si practice si s-au edificat cu privire la unele probleme intalnite in practica. 

Cursul de perfectionare – Controlare ComAp a fost sustinut de Pavel Beran – Application Engineer ComAp  si de Sales Manager-ul ComAp pentru Europa de SE – Iurie Dubenco.

Structura cursului a cuprins doua parti una teoretica si una practica. In prima parte a fost prezentat modul de functionare,  configurare si parametrizare a  controlarelor din punct de vedere teoretic. Iar in partea a II-a, cea practica, s-a parametrizat si s-a configurat un controlar instalat pe un grup electrogen Geteqa Premium.

ComAp este lider in furnizarea de produse inteligente de control electronic. Gama de grupuri electrogene Geteqa Premium este echipata exclusiv cu controlare ComAp.

Aceast eveniment sutinut de ComAp prin intermediul si in folosul Geteqa by Global Tech a fost unul fructuos, pe langa cunostintele dobandite de catre echipele Global Tech in urma acestui curs de perfectionare – Controlare ComAp, a startat si discutii cu privire la   incheierea unui parteneriat, despre care avem credinta ca va vom informa in viitorul apropiat.

Convingera Global Tech este ca oamenii stau cu adevarat la baza oricarei afaceri de succes, din acest motiv investim continuu in formare si intruirea acestora.

O echipa instruita este o echipa puternica, iar o echipa puternica aduce plus valoare tuturor!

Curs de perfectionare - controlare ComAp
Curs de perfectionare – controlare ComAp

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Blog

Articole similare