Pentru suport tehnic sau oferte personalizate: 0232 225 725

HPM Pro Mountain Sports in vizita la Makita Store by Global Tech

Distribuie articolul:

Marti, 4 Septembrie 2018 ne-am bucurat de vizita HPM Pro Mountain Sports la Makita Store by Global Tech din Soseaua Bucium, nr 3, Iasi.  Alaturi de noi s-a aflat si Lucian Padurariu, Area Sales Manager Makita.

Cu ocazia acestei vizite s-au impartasit impresii si sfaturi de ambele parti si s-au mai pus la punct cateva aspecte in ceea ce priveste colaborarea  Global Tech- Makita Romania si HPM Pro Mountain Sports in organizarea unuia dintre cele mai asteptate evenimente: Turul Masivului Ceahlau XCM 2018 si nu numai.

Tot la aceasta intalnire am aflat neoficial ca in curand va ajunge si in Romania noul tip de masina de spalat cu presiune Makita cu acumulator si am fost incantati sa mai aflam cateva informatii si sfaturi despre biciclete si intretinerea acestora.

Intalnirea informala s-a incheiat cu  trecerea pe lista de dorinte a membrilor HPM a unor noi echipamente din magazinul Makita Store by Global Tech.

Global Tech si Makita Romania isi unesc fortele si de aceasta data pentru a sustine evenimentul Turul Masivului Ceahlau XCM 2018, organizat de HPM Pro Mountain Sport, ce va avea loc  pe 15-16 septembrie 2018 la Durau, jud. Neamt.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Blog

Articole similare