Certitudine si performanta
Tel: 0232 225 725

Blog

HPM Cycling Team lauri pe podium

Jun 14   |   De: sofrone-raluca   |   0   |   Postat in Blog, Evenimente, Implicare Sociala Taguri: , , , , ,

HPM Cycling Team lauri pe podium

 

Echipa HPM Cycling Team, echipa sponsorizata de Global Tech, continua sa ocupe un loc pe podium, concurs dupa concurs. Dupa cursa de la Maratonul DAAC Velo Race din 15 mai, echipa de ciclism a Asociatiei de Turism Montan “Hai Pe Munte!” au reprezentat Iasul la Cozia MTB Maraton, in data de 21 mai, concurs desfasurat la Calimanesti-Caciulata, jud Valcea. Statiunea Calimanesti-Caciulata este o zona cu multe frumuseti pitoresti, traversata de raul Olt, ce a adunat iubitorii de biciclism si natura la linia de Start.

13346456_905970416178470_1613069823873108839_nIn data de 29 mai echipa de ciclism, HPM Cycling Team, s-a reintors in Republica Moldova pentru a participa la Maratonul Orheiul Vechi, un concurs pe biciclete MTB directia cross-country si curse de rezistenta. Competitia s-a desfasurat in Orhei, zona complexului istoric si arheologic Orheiul Vechi. Echipa de ciclism s-a reintors in tara cu numeroase premii, au vazut splendoarea peisajului din Orheiul Vechi si au sustinut si incurajat dezvoltarea ciclismului in Republica Moldova.

Competitiile au continuat pentru HPM Cycling Team, urmatorul concurs la care au participat fiind stabilit in data de 11 iunie, la Macin Mountain Fun. Traseul a fost ales prin muntele Macin si a avut din punct de vedere al dificultatii doua trasee: unul pentru amatori si unule pentru elite, cu urcari dificile si coborari spectaculoase.

In data de 19 iunie echipa de ciclism va participa la primul concurs aflat in calendarul Uniunii Ciclistice Internationale, Cetatuia XCO Iasi. Aceasta competitie necesita multa pregatire si rezistenta deoarece este un traseu cu multe coborari si urcari abrupte, succesiuni de curbe si  zone tehnice. Evenimentul se va intinde pe parcursul unui week-end (sambata-duminica), in prima zi este testarea terenului si-n a doua zi competitia. Se doreste ca acest tip de concurs sa devina un eveniment anual in judetul Iasi. HPM Cycling Team poate fi aplaudata si ovationata in padurea de la Manastirea Cetatuia.

gtech_sigla

 

HPM Cycling Team este sustinuta de catre Global Tech pentru performantele viitoare.

 

Rezultatele echipei HPM Cycling Team:

Cozia MTB Maraton:
– traseu 55 km: Razvan s-a clasat pe locul 4 categorie si 6 General,
– traseu 30 km: Eugen locul 5 categorie.
Prima editie a Maratonului Orheiul Vechi:
– traseu 70 km : Victor Ionut Chircu locul I categ. 30+, Alexandru Vasiliu locul II categ. 40+, Razvan Preda locul IV categ. 30+, Sebastian Marin locul IV categ. 20+,
– traseu 55 km : Roxana Rimniceanu locul I fete; Ionut Toncu locul I categ. 30+, Eugen Pal Locul II categ. 40+.
Macin Mountain Fun:
– traseu lung la categorie: Eugen Mocanu locul II, Razvan Preda locul IV, Sebastian Marin locul IV, Victor Chircu locul V, Ionut Toncu locul VI, Adrian Visan locul VI, Mugurel Sandu locul IX,
– traseu lung la general: Eugen Mocanu locul III,
– traseu scurt Eugen Pal locul II si Horia Pal locul II, fiecare la categoria lui de varsta.
– Roxana Rimniceanu singura fata care a parcurs traseul lung, fara a fi premiata.

Despre Autor

sofrone-raluca

Scrie un Comentariu

Your email address will not be published.

Postari Similare