Pentru suport tehnic sau oferte personalizate: 0232 225 725

Un nou membru in echipa HPM – Pro Mountain Sports

Distribuie articolul:

 … de data aceasta unul onorific.

Miercuri, 13 iunie 2018, am avut placerea de a primi vizita reprezentantului Makita Romania, dl Lucian Padurariu. L-au intampinat din partea Global Tech, Alexa Ionel – General Manager si din partea HPM- Pro Mountain Sports, Rimniceanu Roxana, una dintre cele mai premiate sportive la concursurile nationale si internationale, care mai nou este si membra a echipei Global Tech.

Cu ocazia acestei vizite, reprezentantul Makita Romania, in calitate de sponsor al echipei HPM-Pro Mountain Sports, a primit echipamentul oficial al acesteia.

Suntem mandri ca unul dintre colaboratorii cu care Global Tech are o relatie veche si fructoasa a decis sa sustina HPM-Pro Mountain Sports, echipa alaturi de care si noi suntem inca din 2015. 

Global Tech in colaborare cu Makita a deschis in anul 2016 primul magazin Makita store din Romania. Acest magazin este amplasat in Iasi, Soseaua Bucium nr.3 (fostul service Dacia), dispus pe o suprafata de 200 de metri patrati si dedica o mare parte din spatiu produselor Makita avand disponibile, cu livrare imediata din stoc, peste 1000 de produse si accesorii performante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Blog

Articole similare