Pentru suport tehnic sau oferte personalizate: 0232 225 725

Bursa Dumitru Cucu 2018-2019

Distribuie articolul:

In acest an, pentru al doile an consecutiv, a fost decernata Bursa Dumitru Cucu. Din dorinta de a ne implica cat mai mult in dezvoltarea comunitatii din care facem parte si in memoria celui care a fost un vizionar si un sustinator al tinerelor talente domnul Dumitru Cucu.

Bursa Dumitru Cucu este dedicata elevilor deosebiti din Scoala Gimnaziala “Grigore Sturdza” din Perieni, judetul Iasi si are ca scop sustinerea si incurajarea tinerilor din familiile cu posibilitati limitate, care vad educatia ca fiind singurul mod prin care isi pot schimba viitorul.

Suntem alaturi de elevii din Probota inca de la inceputurile Global Tech si  sustinem cu mare drag si interes evenimentele organizate de acestia.

Patronata de doamna Liliana Cucu, Bursa Dumitru Cucu 2018-2019, se acorda timp de un an scolar si isi doreste sa contribuie la dezvoltarea in plan personal si profesional a tinerilor care dovedesc dedicare si consecventa in activitatea scolara. 

Nici in acest an alegerea castigatorului nu a fost usoara. In  Scoala Gimnaziala “Petru Anghel” din Probota, ca in multe alte localitati din mediul rural, sunt o multitudine de copii deosebiti care provin din familii cu posibilitati limitate. Bursa Dumitru Cucu 2018-2019 se indreapta catre Maria Stefania Grosu, eleva in clasa a VI-a si catre familia acesteia. Stefania este silitoare, foarte constiincioasa, implicata atat in activitatile scolare cat si in cele extracuriculare.

Familia din care provine este tanara, muncitoare, cu oameni gospodari si harnici. Mama are o pensie de insotitor pentru ca cel de al doilea copil al familiei un baitel de 9 ani, pe nume Ciprian Constantin, este bolnav de o boala genetica ce il tine prizonier intr-un scaun cu rotile. Cu toate acestea familia a solicitat ca acesta sa beneficieze de prezenta unui invatator la domiciliu, care sa-i asigure pregatirea scolara pentru ciclul primar. In felul acesta Ciprian nu sufera ca nu poate merge la scoala la fel ca ceilalti copii.

Cu aceasta ocazie ne-a facut mare placere sa ne amintim de domnisoara Paula Elisabeta Nica careia i s-a acordat Bursa Dumitru Cucu 2017-2018 si ne dorim ca visele sa i se implineasca si sa devina un om care aduce plus valoare comunitatii.

2 Responses

  1. Este o veste minunata ca Bursa Dumitru Cucu va fi decernata din nou anul acesta, pentru al doilea an consecutiv! Este un gest frumos si de apreciat, prin care dorim sa contribuim la dezvoltarea comunitatii si la onorarea memoriei domnului Dumitru Cucu, care a fost un vizionar si un sustinator al tinerelor talente. Este un bun exemplu de implicare si solidaritate fata de cei mai putin norocosi. Felicitari deosebite pentru elevii deosebiti din Scoala Gimnaziala “Grigore Sturdza” din Perieni, judetul Iasi, care vor beneficia de aceasta burse si care isi dovedesc dedicarea si consecventa in activitatea scolara. Sustin cu toata dragostea si interesul evenimentele organizate de catre acesti elevi din Probota si le doresc mult succes in viitor. Ma bucur sa aflu ca Bursa Dumitru Cucu se indreapta catre Maria Stefania Grosu, eleva in clasa a VI-a, si catre familia acesteia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Blog

Articole similare

Error thrown

Call to undefined method Elementor\Core\DocumentTypes\Page::print_content()