Pentru suport tehnic sau oferte personalizate: 0232 225 725

Alimentare cu aer comprimat industrial si medical

Solutii de alimentare cu aer comprimat

In industrie, aerul comprimat este al doilea vehicul de transport al energiei dupa electricitate insa, aerul comprimat se foloseste si in domeniul medical, in servicii, transporturi si multe alte domenii. Eficienta economica a utilizarii de aer comprimat tine de suma randamentelor de productie (compresoare), tratament (uscatoare, separatoare, imbogatire cu oxigen, etc), stocare (rezervoare), transport (retele de aer) si consum (echipamente si scule pneumatice).
Ca urmare, pentru o utilizare eficienta a aerului comprimat, este necesara o atentie deosebita pe intreg lantul, incepand de la alegerea compresoarelor, proiectarea si realizarea retelei, si dotarea cu elemente de tratare si stocare. Aici intervenim noi!

Categorii de echipamente implicate: compresoare cu surub, suflante de aer rezervoare, uscatoare, filtre de aer, separatoare apa si ulei, elemente de retea (conducte si accesorii), scule pneumatice.

Servicii aferente furnizate: alegerea solutiei de producere aer comprimat in functie de cerinte, proiectare si realizare retea de aer comprimat, audit energetic pentru retele de aer comprimat existente, procurare, livrare, comisionare, instalare si punere in functiune compresoare si echipamente de tratare aer, mentenanta si reparatii, monitorizare in timp real a echipamentelor.

Domenii de interes:

Gama de puteri si debite: solutii pentru puteri de pana la 1 000 KW cu putere de pana la 250 KW / unitate.

Solutii tehnice:

REFERINTE

Puteti avea acces la cateva dintre solutiile de alimentare cu aer comprimat implementate de noi la Referinte. Pentru mai multe informatii despre echipamente, dati click aici.