Pentru suport tehnic sau oferte personalizate: 0232 225 725

Alimentarea cu energie de backup si neintreruptibila

Alimentarea cu energie de backup si neintreruptibila

Prin energie de backup si neintreruptibila intelegem alimentarea cu energie electrica a obiectivelor industriale, civile si edilitarea in cazul caderii tensiunii de alimentare de la reteaua nationala sau a neincadrarii in parametrii calitativi de tensiune, precum si frecventa in scop de siguranta sau pentru a proteja activitatile economice si echipamentele.

Categorii de echipamente implicate: grupuri electrogene (generatoare de curent), surse neintreruptibile de tensiune (UPS-uri), accesorii si echipamente aferente

Servicii aferente furnizate: identificarea de solutii personalizate, audit si management energetic, proiectare retele si circuite, modificari retele si separari de sarcina, comisionare, instalare si punere in functiune echipamente, mentenanta si reparatii, monitorizare in timp real a echipamentelor.

Domenii de interes pentru energie de backup si neintreruptibila:

Gama de puteri: solutii pentru puteri de pana la 5 000 KVA, implicand unul sau mai multe generatoare, UPS-uri si stabilizatoare. Pentru joasa tensiune (400 V, 550 V, 600 V) sau medie tensiune (6 KV) si frecvente de 50/60 Hz.

Solutii tehnice pentru asigurarea cu energie de backup si neintreruptibila:

REFERINTE

Daca doriti sa vizualizati cateva dintre lucrarile noastre in acest domeniu, accesati Referinte. Pentru mai multe informatii despre echipamentele asociate, dati click aici.