Pentru suport tehnic sau oferte personalizate: 0232 225 725

Iluminat cu leduri – stradal, ambiental si industrial

Solutii de iluminat cu leduri – stradal, ambiental si industrial

Dezvoltarea tehnologica din ultimii ani a condus la solutia de iluminat cu LEDuri pe scara larga, stradal si industrial, considerata ca singura modificare fundamentala in domeniu, de la inventarea becului de catre Edison.

Costurile relativ mai ridicate ale dispozitivelor de iluminat cu leduri (in comparatie cu lampile clasice) sunt estompate din ce in ce mai mult de cateva avantaje majore:

Solutiile oferite de noi implica lampi de iluminat cu leduri din ultima generatie, cu randamente foarte bune si diferite temperaturi de culoare, precum si cele mai noi tehnologii in domeniu.

Categorii de echipamente implicate: lampi de iluminat cu leduri pentru exterior si interior, stalpi de iluminat, panouri fotovoltaice, invertoare, baterii de acumulatori.

Servicii aferente furnizate: identificarea de solutii personalizate in functie de tipul obiectivului, proiectarea instalatiilor si retelei de iluminat, livrarea si instalarea de stalpi si lampi de iluminat, implementarea sistemelor de comanda, urmarire si control, intretinerea si repararea retelelor de iluminat, audit energetic pe partea de iluminat.

Domenii de interes:

Gama de puteri: lampi de iluminat cu leduri cu putere echivalenta a lampilor clasice de pana la 1 000 W/unitate.

Solutii tehnice: