Pentru suport tehnic sau oferte personalizate: 0232 225 725

Alimentarea cu energie de calitate

Solutii pentru alimentarea cu energie de calitate

In mediul industrial, principalele probleme de alimentare cu energie provin de la neincadrarea in valorile de tensiune si frecventa (ca urmare a supraincarcarii retelei) si neincadrarea factorului de putere in valoarile standard. Corectarea acestor probleme conduce la alimentarea cu energie de calitate a obiectivelor, si aduce importante economii consumatorilor printr-o durata de viata mai lunga a aparatelor alimentate si prin reducerea energiei reactive de plata la furnizorii de energie.

Categorii de echipamente pentru o energie de calitate: stabilizatoare de tensiune, baterii de condensatoare pentru corectarea factorului de putere in joasa tensiune, transformatoare de tensiune uscate si in ulei cu pierderi reduse.

Servicii aferente furnizate: analiza retelei, identificarea de solutii personalizate, masurarea factorului de distorsiune armonica, (re)proiectare de retele si circuite, comisionare, instalare si punere in functiune echipamente, mentenanta si reparatii.

Domenii de interes:

Gama de puteri: solutii pentru puteri de pana la 3 000 KW pentru stabilizatoare si 3 000 KVAR pentru bateriile de condensatoare.

Solutii tehnice:

echipamente utilizate

Pentru mai multe informatii tehnice legate de echipamentele utilizate pentru asigurarea de energie de calitate, faceti click aici.