Pentru suport tehnic sau oferte personalizate: 0232 225 725

Pomparea si tratarea apei curate si uzate

Solutii pentru pomparea si tratarea apei curate si uzate

Pomparea apei nu este nici pe departe o problema banala avand in vederea diversitatea surselor de apa ce trebuie transportata (ape de suprafata, puturi de adancime, bazine de colectare, apa de canalizare, etc) si energia consumata. Eficientizarea acestui proces inseamna economii importante de energie si de aceea necesita o proiectare atenta a sistemelor si alegerea corespunzatoare a pompelor.

Tratarea apei se face separat pentru cele doua mari categorii:
tratarea apei curate in vederea utilizarii pentru consum uman (potabilizare), in domeniu industrial, agricol, etc. Include o serie de procese mecanice, chimice si fizice precum: sitare, decantare, sedimentare, floculare, coagulare, omogenizare, filtrare rapida si lenta, ozonare, clorinare, tratare cu ultraviolete, eliminare metale grele, desalinizare, dedurizare, samd
tratarea apei uzate (reziduale) provenite de la consumatorii casnici, agricoli si industriali in vederea reintegrarii in circuitul natural fara afectarea mediului. Include operatii si procese mecanice, fizice, chimice si biologice: separare, decantare, denitrificare, precipitare, aerare, recirculare namoluri, dezinfectie, dezhidratare namoluri, samd.

Categorii de echipamente implicate: pompe si grupuri de pompare, pompe submersibile si pompe de suprafata, filtre, clorinatoare, echipamente tratare cu ultraviolete, statii dedurizare, microstatii de epurare, separatoare namoluri, suflante de aer si aeratoare, mixere, samd

Servicii aferente furnizate: identificarea de solutii personalizate, proiectare, livrare, instalare si punere in functiune echipamente, intretinere si reparatii.

Domenii de interes:

Solutii tehnice:

Echipamente utilizate

Pentru mai multe informatii legate de echipamentele utilizate, faceti aici.