Pentru suport tehnic sau oferte personalizate: 0232 225 725

Iluminat stradal cu LED in cartierul Gradinari.

Distribuie articolul:

Iluminat stradal cu LED in cartierul Gradinari. Ultima noastra realizare

Pe 17 Iunie 2016 s-au finalizat lucrarile la proiectul de Iluminat stradal cu LED in cartierul Gradinari din Iasi. Acest proiect, realizat de Global Tech in colaborare cu firma Electroaxa din Suceava este urmare a castigarii unei licitatii de oferte organizate de Primaria Iasi, in toamna anului trecut.

Proiectul a constat in instalarea a 33 de stalpi cu corpuri de iluminat stradal cu LED-uri de inalta eficienta cu alimentare dubla: din retea si de la panouri fotovoltaice cu randament ridicat si a fost realizat intr-un timp record, avand in vedere durata autorizatiilor si vremea nefavorabila.
Corpurile de iluminat cu puterea de 50W, folosesc ultima tehnologie in materie de LED-uri si asigura ele singure o economie de aproximativ 60% in comparatie cu lampile traditionale cu vapori de mercur sau sodiu (lampile cu LED instalate ofera aceeasi luminozitate ca cele traditionala de 120-150 W). In plus, fiecare corp – amplasat pe cate un stalp de 6 metri galvanizat si vopsit in camp electrostatic, este alimentat de la doua panouri solare de 80W, prin intermediul a doua baterii de stocare care asigura o autonomie de aproximativ 3 zile pentru zilele lipsite de soare. In cazul in care perioada cu cer acoperit este mai mare, sistemul se alimenteaza automat din reteaua urbana. Aprinderea sistemului se face automat, in functie de luminozitatea exterioara iar controlul incarcarii acumulatorilor si optimizarea functionarii, prin intermediul unui controler specializat.

Caracteristicile tehnice de mai sus fac din sistemul de iluminat stradal cu LED din Gradinari, o premiera in orasul Iasi. Acest proiect pilot este menit sa ofere edililor locali date si informatii de prima mana pentru modernizarea sitemului public de iluminat din oras. (alte informatii tehnice despre echipamentele utilizate in proiect puteti obtine de aici!)

In afara avantajelor legate de consumul redus, corpurile de iluminat cu LED mai ofera o sursa majora de economisire: sunt de 4-5 ori mai fiabile, durata de viata depasind 50.000 ore! Dar avantajele nu se opresc aici. Dotate cu alimentare fotovoltaica si baterii de acumulatoare, ele pot oferi un iluminat cu adevarat inteligent cu program de functionare si luminozitate adaptive. Cititi mai multe informatii despre aceste avantaje in articolul Iluminat cu LED

Galerie foto: Iluminat stradal cu LED in cartierul Gradinari

2 Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Blog

Articole similare