Pentru suport tehnic sau oferte personalizate: 0232 225 725

Global Tech deschide primul magazin Makita store in Iasi!

Distribuie articolul:
 Primul magazin Makita Store din Romania


magazin MakitaGlobal Tech
deschide usile primului magazin de prezentare si vanzare Makita store din Europa. Acest magazin Makita este amplasat pe Soseaua Bucium nr. 3, are o suprafata de 200 de metri patrati si dedica tot acest spatiu produselor Makita.

Toti pasionatii de scule electrice hobby sau profesionale, masini pentru paduri, parcuri si gradini precum si accesorii specifice acestora, vor fi intampinati in magazinul Makita store de catre consilierii de vanzare specializati, ce vor furniza cea mai buna consultanta la achizitia oricarui produs dintr-o varietate de o mie.
Conceptul magazinului Makita store a luat nastere ca un proiect pilot in vederea deschiderii si altor magazine in Romania, Global Tech fiind primul colaborator care a proiectat si realizat acest magazin. Acest fapt se datoreaza celor 15 ani de colaborare profesionala si parteneriat intre Makita si Global Tech.
Va asteptam in noul nostru magazin sa achizitionati sculele si uneltele potrivite pentru casa dumneavoastra!

 

Magazin Makita Store

2 Responses

    1. Buna ziua!
      O parte din produsele Makita le avem si pe magazinul online. Va asteptam in magazin sau pe siteul nostru pentru cumparaturi. O zi buna!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Blog

Articole similare