Certitudine si performanta
Tel: 0232 225 725

Blog

Sponsorizare Cupa Iasului la Go - Editia I, 2010

Aug 27   |   De: radu-barhan   |   0   |   Postat in Blog, Implicare Sociala Taguri: ,

Sponsorizare Cupa Iasului la Go - Editia I, 2010

Am revenit ca sponsori pentru prima editia la Cupa Iasului la Go concurs open, cu participare internationala desfasurat intre 27 si 29 August 2010 in incinta la Teatrul Luceafarul.

Concursul a fost organizat de Clubul de Go Iasi impreuna cu Primaria Municipiului Iasi, Directia Judeteana pentru Sport si Federatia Romana de GO.
Partenerii media : TVR Iasi, Radio Iasi, Radio voxT, TeleM, ziarele Buna ziua Iasi, Evenimentul, Ziarul de Iasi, precum si EUROGOTV, televiziunea europena on-line, specializata in evenimente de GO.

La turneu au participat 79 de jucatori din 6 tari (Romania, Ucraina, Ungaria, Cehia, Olanda,l Israel) ceea ce plaseaza acest turneu, inca de la prima editie, ca al treilea cel mai important din Romania, cu mult peste media turneelor similare din Europa.

La Cupa Iasului la Go au participat jucatori reprezentand elita GO-ului amator din Europa, printre care actualul vicecampion European, fosti campioni europeni, nationali si internationali la diverse competitii. Din totalul jucatorilor, 24 au fost peste nivelul de un 1 DAN iar 10 au fost intre 5 DAN si 7 DAN ceea ce face aceasta competitie sa fie una dintre cele mai puternice la nivel European.
Au participat jucatori de toate varstele, cea mai tanara avand 7 ani iar cel mai varstnic 55 ani.

Ca invitat special la turneu a participat din Japonia sensei Kytano Ryo, jucator profesionist de 7 DAN, o onoare pentru organizatori si participanti. Pe parcursul turneului, D-sa a sustinut meciuri simultane cu jucatori de toate varstele, a comentat partide, a sustinut conferinte de presa si a facut o scurta prezentare jocului de GO la TVR Iasi, in direct.

Cupa Iasului la Go – prima editie, s-a desfasurat in sistem Mac Mahon, cu 6 runde, timp de gandire de 60 minute pentru fiecare jucator si byo-yomi de 15 piese in 5 minute, fiind raportat ca un concurs de clasa A la Federatia Europeana de GO.

Concursul a fost castigat de catre vicecampionul European “en-titre” Artem Kachanovskyj (Ucraina) de 7 DAN.

Asteptam cu interes cea de-a doua editie la Cupa Iasului la Go!

Galerie foto: Cupa Iasului la Go – Editia I, 2010

Despre Autor

radu-barhan

Scrie un Comentariu

Your email address will not be published.

Postari Similare