Certitudine si performanta
Tel: 0232 225 725

Blog

Donatie Global Tech la Gradinita 242 cu ocazia Craciunului 2014

Dec 29   |   De: dan-cucu   |   0   |   Postat in Blog, Implicare Sociala Taguri: , ,

Donatie Global Tech la Gradinita 242 cu ocazia Craciunului 2014

Donatie Global Tech la Gradinita 242 facuta cu ocazia Craciunului 2014

Atentia colegilor nostri s-a indreptat de aceasta data inspre personalul de la Gradinita 242 din Bucuresti pentru a-i ajuta la mentinerea curateniei in spatiile de joaca pentru copii, in dormitoare si salile de mese. Ca urmare a unei cerei venite anterior din partea conducerii gradinitei, echipa noastra de vanzari a luat decizia de a dona un aspirator performant Karcher de ultima generatie.

Este un gest nu foarte insemnat dar noi l-am facut din inima, gandindu-ne la acesti copii frumosi – ii vedeti in poza – si la cei care muncesc pentru ca ei sa creasca in cele mai bune conditii.

Directoarea gradinitiei – Dna. Pana Floarea, a avut amabilitatea sa ne trimita urmatoarele cuvinte de multumire, pline de caldura – ii multumim si noi, impreuna cu cateva fotografii extraordinare cu acesti copii – ii multumim din nou:

“Sincere mulţumiri si profunda recunostinta! E greu sa gasesti cuvintele potrivite in astfel de momente, cu atat mai mult cu cat sprijinul dvs. a fost unul neasteptat, desigur, intr-un mod pozitiv.
Doresc sa imi exprim public recunostinta fata de disponibilitatea si generozitatea societatii Global Tech SRL Iasi, care a contribuit la “intregirea” proiectului desfasurat de Gradinita nr. 242 din str. Tufisului nr. 8, sect. 5, Bucuresti. Scopul proiectului are la baza incurajarea frecventarii gradinitei, accesul la educatie, prevenirea abandonului scolar, cat si dezvoltarea creativitatii copiilor intr-un mediu curat si ingrijit. Va multumim ca ati dat dovada de spirit civic si umanitar si ca ati inteles “neputintele” noastre ca si institutie, dar si problemele financiare ale familiilor copiilor nostri.”
(Dna Pana Floarea)

Speram ca aceasta donatie Global Tech la Gradinita 242 sa fie numai un inceput si sa putem repeta cat mai des acest gest de normalitate!

Despre Autor

dan-cucu

Scrie un Comentariu

Your email address will not be published.

Postari Similare