Certitudine si performanta
Tel: 0232 225 725

Blog

Expozitia de tehnica militara BSDA Bucuresti 2007

Apr 23   |   De: radu-barhan   |   0   |   Postat in Blog, Evenimente Taguri: , ,

Expozitia de tehnica militara BSDA Bucuresti 2007

Am fost prezenti la prima editie desfasurata in Romania a BSDA – Black Sea Defense & Aerospace, la Bucuresti (Romaero) intre 23 si 27 Aprilie 2007. Am fost intampinati de MIG-uri, TAB-uri si tancuri, avioane si helicoptere, armament si tehnica de comunicatie.
Standul nostru, mai modest si mai inafara obiectului principal de atractie, s-a multumit sa prezinte cateva grupuri electrogene mobile, insonorizate pentru producerea de energie electrica. Cu toate acestea, echipamentele noastre – singurele de acest gen – s-au bucurat de oarecare interes, mai ales in randul militarilor, publicul larg fiind ocupat cu lucruri mai interesante.
Participarea la aceasta expozitie de tehnica militara – BSDA, s-a facut in colaborare cu Coelmo (Italia). De altfel, o echipa de doua persoane din conducerea Coelmo s-a aflat toata aceasta perioada cu noi la expozitie.

BSDA Black Sea Defense Aerospace Exhibition & Conference se organizeaza in diverse tari ce sunt in buna legatura cu NATO, organizarea sa in acest an la Bucuresti, in premiera, fiind considerata un semn pozitiv pentru Romania.

Galerie foto: BSDA Bucuresti 2007

Despre Autor

radu-barhan

Scrie un Comentariu

Your email address will not be published.

Postari Similare