Certitudine si performanta
Tel: 0232 225 725

Blog

Investitie Fabrica Generatoare - Solutii tehnice nebrevetate

Oct 15   |   De: dan-cucu   |   0   |   Postat in Blog Taguri: ,

Investitie Fabrica Generatoare - Solutii tehnice nebrevetate

Investitie Fabrica Generatoare – Solutii tehnice nebrevetate

In cadrul proiectului de investitii cu fonduri UE derulat de firma noastra cu denumirea:
“Fabricarea Grupurilor Electrogene – Alternativa Alimentarii Neintreruptibile la Energia Electrica”, cod SMIS: 39768, Programul Operational Sectorial Cresterea Competitivitatii Economice 2007-2013, Axa Prioritara 1 – “Un sistem inovativ si ecoeficient de productie”, Domeniul de interventie: 1 Investitii productive si pregatirea pentru competitia pe piata a intreprinderilor, in special a IMM, Operatiune: 1 Sprijin pentru consolidarea si modernizarea sect. productiv prin investitii tangibile si intangibile, s-a organizat licitatia pentru atribuirea solutiilor tehnice nebrevetate din cadrul proiectului, conform procedurilor legale, incepand cu data de 02 Octombrie 2014.
Anuntul a fost publicat pe site-ul Ministerului Fondurilor Europene si a fost atribuit in data de 15 Octombrie 2014 firmei Sema Comprest SRL din Focsani.

Pentru mai multe informatii despre investitie fabrica generatoare, ii rugam pe cei interesati sa ne contacteze la 0232 225 725 sau pe adresa: [email protected]! Informatii despre modul in care decurge proiectul, procesul de achizitii, SEAP, s.a. puteti gasi si aici.

Despre Autor

dan-cucu

Scrie un Comentariu

Your email address will not be published.

Postari Similare