Certitudine si performanta
Tel: 0232 225 725

Blog

KJ Generators la Global Tech Iasi pentru a doua oara

Dec 11   |   De: dan-cucu   |   0   |   Postat in Blog, Evenimente Taguri: , ,

KJ Generators la Global Tech Iasi pentru a doua oara

Ieri, 10 Decembrie 2014, a avut loc o nou vizita la varf a conducerii KJ Generators la Global Tech Iasi. Compania turceasca, producatoare de grupuri electrogene (generatoare de curent) a fost reprezentata de Dl. Musa Kurcu, CEO si General Manager si de Dl. Ibrahim Surucu, Director Comercial.

Din partea firmei Global Tech a participat Dl. Dan Cucu – Director General, Cristian Cohal si Lucian Olarasu de la Dept. Energie si Cornel Apachitei de la Dept. Service. Discutiile s-au purtat pe durata intregii zile pe probleme tehnice si comerciale legate de parteneriatul intre cele doua companii.

Reamintim faptul ca, Global Tech, este reprezentant si distribuitor exclusiv al grupurilor electrogene KJ si cel care a coordonat si asigurat penetrarea pe piata din Romania a generatoarelor KJ. Actualmente KJ Power, fosta fabrica Sahinmakina, a onorat cu increderea sa compania Global Tech si rezultatele nu s-au lasat asteptate. La ora actuala KJ este producatorul turc de generatoare de curent cu cea mai consistenta prezenta in piata romaneasca si cu cele mai mari vanzari.

Intr-un cadru formal, conducerea KJ Generators a facut publica informatia privind deschiderea unei a doua fabrici la Istanbul, cu o suprafata de 10000 mp.
Din partea Global Tech au fost prezentate preocuparile si planurile noastre in domeniu, inclusiv cele legate de deschiderea unei fabrici de asamblare pentru grupurile mici si medii, pentru care partenerii nostri si-au exprimat interesul de colaborare.

KJ Generators la Global Tech Iasi pentru a doua oara in 3 ani este o dovada a interesului pe care il acorda acest important producator turc pietei romanesti emergente.

Despre Autor

dan-cucu

Scrie un Comentariu

Your email address will not be published.

Postari Similare