Certitudine si performanta
Tel: 0232 225 725

Blog

Turneul de vara la Go Iasi, Editia I, 2010

Jun 12   |   De: radu-barhan   |   0   |   Postat in Blog, Implicare Sociala Taguri: ,

Turneul de vara la Go Iasi, Editia I, 2010

Dupa mai bine de douazeci de ani, la Iasi, s-a organizat din nou un concurs de Go – Turneul de vara la Go, editia I.
Turneul a fost organizat de Clubul de Go Iasi in perioada 12 – 13 iunie 2010 si a fost sponsorizat de firma Global Tech. Locul de desfasurare al evenimentului a fost Restaurantul “Moara de Foc”.

Clubul de Go Iasi, este afiliat la Federatia Romana de Go si isi desfasoara activitatea din 2008. Acest club a fost reinfiintat in temeiul noii legislatii, dupa ce in perioada anilor ’80, la Iasi si-a desfasurat activitatea un alt club care polariza activitatea jucatorilor la acea vreme.

Turneul de vara la Go – Iasi a fost organizat in sistem elvetian, au participat 14 jucatori mai vechi si mai noi, unii dintre ei clasificati la nivel national. S-au jucat 5 runde, dupa reguli japoneze, 30 minute + 30 sec byoyomi. Arbitru a fost Lucian Bobu din Suceava.

Jocul GO este un joc de strategie, pasionant si provocator, care reprezinta un mod propice de a dezvolta gandirea strategica a jucatorilor.
Fiind foarte complex, benefic spiritului si intelectului, jocul GO este surprinzator, rational si creativ, imbunatateste performantele intelectuale si gradul de concentrare al jucatorilor.

Preocupati de dezvoltarea generatiilor care vin din urma, firma Global Tech va continua sponsorizarea unor asemenea activitati, cu preponderenta a celor organizate in randul tinerilor. Asteptam cu interes “Turneul de vara la Go – 2011”.

Galerie foto: Turneul de vara la Go Iasi, Editia I, 2010

Despre Autor

radu-barhan

Scrie un Comentariu

Your email address will not be published.

Postari Similare