Certitudine si performanta
Tel: 0232 225 725

Blog

Conducerea Makita Romania la Global Tech Iasi

Aug 28   |   De: dan-cucu   |   0   |   Postat in Blog, Evenimente Taguri: , ,

Conducerea Makita Romania la Global Tech Iasi

Ieri am avut placerea de a avea conducerea Makita Romania la Global Tech Iasi. Ne-am bucurat de prezenta noului Deputy General Manager, Dl. Hiromu Ishikawa si de cea a mai vechiului (dar mereu tanarului) nostru prieten Dl. Nica Victor – Executive Manager.

Din partea noastra au participat la discutii Dl. Dan Cucu – Director General si Dl. Ionel Alexa – Director Comercial. Discutiile s-au purtat evident si in jurul rezultatelor, dar in cea mai mare partea asupra perspectivelor viitoare ale colaborarii intre Makita Romania si Global Tech. S-au schimbat opinii asupra pietei si a principalilor jucatori, a perspectivelor de viitor si a metodelor de imbunatatire a colaborarii intre cele doua parti.

Discutiile au fost relaxate, s-au tras concluzii si, asa cum este important am ramas cu totii sub impresia unui valoros feed-back primit de la cealalta parte.

Ii asteptam si in viitor pe stimatii nostri musafiri din conducerea Makita Romania la Global Tech Iasi cu convingerea ca orice astfel de intalnire prezinta o valoare potentiala importanta.

Despre Autor

dan-cucu

Scrie un Comentariu

Your email address will not be published.

Postari Similare