Certitudine si performanta
Tel: 0232 225 725

Blog

Tools.Store.ro. Cum arata site-ul nostru acum 12 ani

Apr 20   |   De: dan-cucu   |   0   |   Postat in Blog, Istoric Taguri:

Tools.Store.ro. Cum arata site-ul nostru acum 12 ani

Colegii nostri de la serviciul de IT au gasit uitate prin servere de mult prafuite cateva imagini ale site-ului www.tools.store.ro in urma cu peste 12 ani.
Tools.Store.ro (care este magazinul online al firmei) a fost la inceput un site de prezentare a produselor comercializate de Global Tech. In momentul cand a fost conceput si postat, acest site a fost printre primele de pe internetul romanesc specializat in scule si echipamente profesionale si a fost primul cu preturi afisate la absolut toate produsele.
In cei 12 ani care s-au succedat, tehnologiile web s-au dezvoltat intr-un ritm accelerat si Tools.Store.ro a schimbat de mai multe ori tehnologia utilizata.
Din 2013 site-ul a fost transformat in magazin online si, de atunci, numarul clientilor sai este in permanenta crestere! Invitam pe cei care inca nu il cunosc sa il viziteze cu incredere!!!
In prezent, Tools.Store.ro ofera o gama larga de scule, unelte si echipamente, in special de uz profesional, de la producatori de prestigiu. Nu am neglijat totusi in ultimul an nici segmentul “low cost” datorita cererii crescande. Asa cum spune si noul nostru motto: “Scule, unelte si echipamente pentru fiecare !”

Galerie foto: Cum arata site-ul Tools.Store.ro acum 12 ani

Despre Autor

dan-cucu

Scrie un Comentariu

Your email address will not be published.

Postari Similare