Certitudine si performanta
Tel: 0232 225 725

Blog

Fabrica generatoare electrice de curent - Licitatie echipamente

Jun 30   |   De: dan-cucu   |   0   |   Postat in Blog, Evenimente, Istoric Taguri: ,

Fabrica generatoare electrice de curent - Licitatie echipamente

Licitatie de echipamente pentru fabrica generatoare electrice de curent din Iasi

In cadrul proiectului de investitii cu fonduri UE derulat de firma noastra cu denumirea:
“Fabricarea Grupurilor Electrogene – Alternativa Alimentarii Neintreruptile la Energia Electrica”, cod SMIS: 39768, Programul Operational Sectorial Cresterea Competitivitatii Economice 2007-2013, Axa Prioritara 1 – “Un sistem inovativ si ecoeficient de productie”, Domeniul de interventie: 1 Investitii productive si pregatirea pentru competitia pe piata a intreprinderilor, in special a IMM, Operatiune: 1 Sprijin pentru consolidarea si modernizarea sect. productiv prin investitii tangibile si intangibile, s-a organizat licitatia pentru achizitia de echipamente din cadrul proiectului, conform procedurilor legale, incepand cu data de 29.06.2015 (data publicarii anuntului)

Anuntul a fost publicat ieri pe site-ul Ministerului Fondurilor Europene si se refera la 16 loturi de echipamente, masini si utilaje care vor dota fabrica generatoare electrice de curent de la Perieni, Iasi.

Toti potentialii furnizori sunt sunt invitati sa participe la aceasta licitatie, organizata dupa principiul pretului celui mai competitiv!

Pentru mai multe informatii despre investitie fabrica de generatoare, ii rugam pe cei interesati sa ne contacteze la 0232 225 725 sau pe adresa: [email protected] ! Informatii despre modul in care decurge proiectul, procesul de achizitii, SEAP, s.a. puteti gasi si aici.

Despre Autor

dan-cucu

Scrie un Comentariu

Your email address will not be published.

Postari Similare