Certitudine si performanta
Tel: 0232 225 725

Blog

Global Tech si Makita va asteapta la Targul de Flori si Gradina, la Palas Mall

May 19   |   De: sofrone-raluca   |   0   |   Postat in Blog, Evenimente Taguri: , , , , , , ,

Global Tech si Makita va asteapta la Targul de Flori si Gradina, la Palas Mall

In acest week-end, 20-22 mai, Global Tech participa la Targul de Flori si Gradina, de pe esplanada Palas Mall (langa cladirea E-on). Venim cu o expozitie de echipamente Makita: scule, unelte, utilaje si echipamente pentru ingrijirea spatiilor verzi si a gradinii, pentru uz casnic si profesional.

Pentru noi, echipa Global Tech, este a patra editie la care ne prezentam pentru a putea fi mai aproape de clientii nostri, pentru a ne cunoaste si pentru a acorda informatii privitoare la produsele ce le comercializam. Vor veni in intampinare voastra consilierii nostri de vanzari cu o bogata experienta in domeniu.  Va oferim, cu ocazia Targului de Flori si Gradina, discounturi la produsele Makita, cadouri cat si demonstratii practice a utilajelor.  La aceasta manifestare dorim sa facem cunoscut si noul nostru magazin Makita store.
Vom avea un stand cu masini de tuns gazon, motocositoare, fierastraie electrice, masini de tuns gard viu, atomizoare, turbojeturi, pompe submersibile etc., toate marca Makita.
Suntem la aceasta expozitie de vineri pana duminica intre orele 10.00-20.00 pentru a va prezenta gama noastra de echipamente Makita.

Va asteptam la Targul de Flori si Gradina!

Despre Autor

sofrone-raluca

Scrie un Comentariu

Your email address will not be published.

Postari Similare