Certitudine si performanta
Tel: 0232 225 725

Blog

Global Tech – Un an nou de succes si 15 de poveste

Dec 16   |   De: radu-barhan   |   0   |   Postat in Blog, Evenimente Taguri: , ,

Global Tech – Un an nou de succes si 15 de poveste

Zilele acestea, firma GLOBAL TECH a sarbatorit o frumoasa varsta de 15 ani de cand si-a inceput activitatea comerciala sub acest nume.

Initial, compania a fost fondata in anul 1991 avand o alta denumire insa, in anul 2000, GLOBAL TECH si-a deschis primul magazin specializat in Iasi avand ca obiect de activitate comertul cu scule electrice, compresoare, aparate de sudura si multe altele. Pe parcursul acestor 15 ani, compania a trecut prin diverse etape de maturizare, dezvoltare si extindere ajungand in prezent sa detina o gama foarte larga de produse si branduri in portofoliu, noi parteneriate, peste 30 de angajati si realizarea cu succes a proiectelor companiei.

Pentru a sarbatori cat mai frumos aceasta varsta aniversara, compania a realizat doua proiecte noi si de anvergura. Unul dintre ele se refera la reinprospatarea imaginii prin adoptarea unui nou logo ce transmite maturitatea si succesul obtinut in acesti 15 ani de activitate. Cel de-al doilea se refera la deschiderea unei fabrici de grupuri electrogene dotata cu echipamente de ultima generatie si oferind conditii de munca la standarde internationale in zona Perieni, ce va deveni operativa incepand cu 04.01.2016.

Echipa GLOBAL TECH multumeste celor ce au fost alaturi in toti acesti ani si care au ajutat la consolidarea si reusita tuturor actiunilor intreprinse.

Despre Autor

radu-barhan

Scrie un Comentariu

Your email address will not be published.

Postari Similare