Certitudine si performanta
Tel: 0232 225 725

Blog

Mos Craciun si Global Tech la Perieni

Dec 21   |   De: radu-barhan   |   0   |   Postat in Blog, Evenimente, Implicare Sociala Taguri: , , , ,

Mos Craciun si Global Tech la Perieni

Ne apropiem cu pazi repezi de sarbatori, perioada surprizelor si a cadourilor, iar Global Tech, asa cum obisnuieste in fiecare an, acompaniat de prezenta Mosului, ii viziteaza pe copii cuminti si harnici. Asadar, anul acesta, vineri, 18 decembrie, Global Tech a facut o surpriza copiilor de la Scoala Generala cu clasele I-VIII din satul Perieni, comuna Probota, judetul Iasi si l-au adus in vizita pe Mos Craciun.

Desi la o prima privire satul nu pare a oferi prea multe iar salile de clasa erau modeste, aceste lucruri nu i-au impiedicat pe cei 21 de elevi de la clasa I si s-au pregatit cu mult entuziasm pentru primirea Mosului. Lipsa caldurii din sala de clasa a devenit usor de nesimtit atunci cand copii, desi unii mai timizi iar altii mai curajosi insa bucurosi si plini de viata, au inceput sa-i incante pe invitati cu multe poezii si cantece de colinde.

IMAG2204ed

Si dupa cum bine stim, Mos Craciun nu vine niciodata cu tolba goala, asa ca le-a adus copiilor multe jucarii, dulciuri si fructe pentru a-i rasplati pentru entuziasmul si cumintenia de care au dat dovada. Asadar, sacul Mosului a fost incarcat cu jocuri Monopoli, mingii de fotbal pentru baieti si truse cu margelute pentru fetitele cochete si harnicute.

 

IMAG2196ed

Dascalii au adus multumiri invitatilor pentru surpriza facuta, iar Global Tech le-a promis acestora ca le va fi alaturi de fiecare data atunci cand copii vor avea nevoie de rechizite sau de alte materiale necesare pentru o mai buna desfasurare, deoarece ei merita tot ajutorul si atentia astfel incat sa aiba parte de o buna educatie si un viitor mai prosper.

Despre Autor

radu-barhan

Scrie un Comentariu

Your email address will not be published.

Postari Similare