Certitudine si performanta
Tel: 0232 225 725

Blog

Investitie Fabrica de Generatoare - Licitatie pentru consultanta

Sep 25   |   De: dan-cucu   |   0   |   Postat in Blog Taguri: ,

Investitie Fabrica de Generatoare - Licitatie pentru consultanta

Investitie Fabrica de Generatoare – Global Tech a atribuit serviciile de consultanta proiect

In cadrul proiectului de investitii cu fonduri UE derulat de firma noastra cu denumirea:
“Fabricarea Grupurilor Electrogene – Alternativa Alimentarii Neintreruptibile la Energia Electrica”, cod SMIS: 39768, Programul Operational Sectorial Cresterea Competitivitatii Economice 2007 – 2013, Axa Prioritara 1 – “Un sistem inovativ si ecoeficient de productie”, Domeniul de interventie: 1 Investitii productive si pregatirea pentru competitia pe piata a intreprinderilor, in special a IMM, Operatiune: 1 Sprijin pentru consolidarea si modernizarea sect. productiv prin investitii tangibile si intangibile, s-a organizat licitatia pentru atribuirea serviciilor de consultanta in cadrul proiectului, conform procedurilor legale, incepand cu data de 05.09.2014.
Anuntul a fost publicat pe site-ul Ministerului Fondurilor Europene si a fost atribuit in data de 23.09.2014 firmei Dal Consilting SRL din Iasi.
Bugetul serviciilor de consultanta: 501.500 lei iar valoarea contractului a fost de 450.000 lei.

Pentru mai multe informatii despre investitie fabrica de generatoare, ii rugam pe cei interesati sa ne contacteze la 0232 225 725 sau pe adresa: [email protected]! Informatii despre modul in care decurge proiectul, procesul de achizitii, SEAP, s.a. puteti gasi si aici.

Despre Autor

dan-cucu

Scrie un Comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Postari Similare