Certitudine si performanta
Tel: 0232 225 725

Blog

Aparate de regenerare baterii la Global Tech - O noua generatie

Mar 06   |   De: dan-cucu   |   0   |   Postat in Blog, Tehnice Taguri: ,

Aparate de regenerare baterii la Global Tech - O noua generatie

Global Tech se straduie de ceva timp sa introduca pe piata romaneasca si sa convinga pe cei interesati de imensele avantaje ale utilizarii aparatelor de regenerare baterii cu plumb.

Ce sunt aceste aparate de regenerare baterii ?

Sunt aparate de inalt nivel tehnologic capabile, datorita know-how-ului inglobat, sa regenereze bateriile cu plumb sulfatate (de orice tip – de tractiune sau de stocare) prin inversarea procesului de sulfatare.
Prin regenerare se poate aduce la parametrii initiali baterii cu plumb considerate pana acum « moarte » si aruncate de obicei la lada de gunoi pentru reciclare.

Acest proces poate dubla durata de viata a unei baterii de acumulatori aducand economii importante utilizatorilor din diverse domenii – telecomunicatii, masini electrice de ridicat si stivuit, intretinere auto, samd oferind plus valoare si firmelor cu afaceri de mentenanta in aceste domenii.

Utilizarea aparatelor de regenerare baterii au si un puternic impact ecologic prin diminuarea ciclilor de productie – reciclare a bateriilor si implicit a elementelor toxice componente cum ar fi plumbul si acidul sulfuric.

Aceste aparate de regenerare baterii reprezinta unul din cele mai bune exemple de echipamente pentru energie verde si ne face o deosebita placere sa va aducem la cunostinta ca a aparut pe piata o noua generatie de astfel de echipamente.

Mai multe informatii puteti afla de pe blogul magazinului nostru, facand click aici, sau puteti vedea aceste echipamente in magazinul online.

Despre Autor

dan-cucu

Scrie un Comentariu

Your email address will not be published.

Postari Similare