Certitudine si performanta
Tel: 0232 225 725

Blog

Monitorizare flota echipamente. Finalizare proiect finantat prin grant BAS Romania

Mar 15   |   De: dan-cucu   |   0   |   Postat in Blog, Evenimente Taguri:

Monitorizare flota echipamente. Finalizare proiect finantat prin grant BAS Romania

In urma cu doar cateva zile, firma GLOBAL TECH a finalizat un proiect software complex de monitorizare flota echipamente cu control la distanta prin GPRS si Internet.

Scopul acestui proiect este de a le oferi celor interesati o platforma de monitorizare si control la distanta a echipamentelor industriale. Din punct de vedere tehnic echipamentele susceptibile de a fi controlate la distanta sunt cele care sunt echipate cu microcontrolere si cu elemente de interfata seriala RS232 sau RS488. Acestora li se ataseaza dispozitive de comunicatie GPRS care permit legarea echipamentelor prin providerul de servicii GSM la un site internet specializat in operatii de monitorizare.
Accesul la acest site (aflat in proprietatea si pe serverele noastre) este securizat si permite userilor sa urmareasca in timp real starea echipamentelor si anumite marimi din proces. Beneficiarii pot primi de asemenea informatii despre echipamente prin SMS si/sau prin e-mail. In functie de tipul echipamentelor si de nivelul de acces exista si posibilitatea de a transmite comenzi catre aceste echipamente. Sistemul este destinat sa usureze operatiile de mentenanta si sa asigure o functionare continua a echipamentelor cu costuri minime.

Global Tech a conectat deja la acest sistem flota sa de generatoare de inchiriat asigurand clientilor care inchiriaza generatoare o urmarire continua a acestora si garantia ridicata a unei functionari continue. De asemenea, au fost conectate la sistem si generatoare de curent ale clientilor nostri care sunt interesati sa minimizeze costurile de intretinere. Serviciul de postvanzari din cadrul firmei sta la dispozitia celor interesati cu pachete de servicii de monitorizare intre 150 si 500 EUR anual in functie de gradul de complexitate al serviciilor asigurate.
In perioada urmatoare sistemul va fi adaptat si pentru monitorizarea compresoarelor si a UPS-urilor de putere.

Proiectul, desfasurat in parteneriat cu firma Quartz Matrix, a beneficiat de un sprijin financiar nerambursabil din partea BAS Romania, iar pentru aceasta le multumim!

Galerie foto: Monitorizare flota echipamente

Despre Autor

dan-cucu

Scrie un Comentariu

Your email address will not be published.

Postari Similare