Certitudine si performanta
Tel: 0232 225 725

Blog

Bursa "Dumitru Cucu" sustine performanta in educatie.

Oct 26   |   De: sofrone-raluca   |   1   |   Postat in Blog Taguri: , , ,

Bursa "Dumitru Cucu" sustine performanta in educatie.

Din dorinta de a sustine tinerii deosebiti, harnici si activi, cu performante in educatie si determinati sa isi construiasca un viitor mai bun pentru ei si pentru comunitatea din care fac parte, GLOBAL TECH a lansat bursa “Dumitru Cucu”.

Scopul acestei burse este de a sustine si incuraja tinerii din familiile cu posibilitati limitate, care vad educatia ca fiind singurul mod prin care isi pot schimba viitorul.

Acordarea bursei

In acest an, bursa a fost acordata elevei Nica Paula Elisabeta. Aceasta este eleva in clasa a-VIII-a la Scoala Gimnaziala “Grigore Sturdza” Perieni, judetul Iasi. In dorinta sa de a-si continua studiile, Paula Elisabeta reuseste de fiecare data sa fie prezenta si activa pe tot parcursul programului. Apreciata de colegi si profesori, Paula Elisabeta este talentata, consecventa, stiind ca doar prin munca sustinuta, pasiune si rabdare, va putea sa isi indeplineasca toate visele.

Patronata de doamna Liliana Cucu, bursa ” Dumitru Cucu”, acordata timp de un an scolar, isi doreste sa contribuie la dezvoltarea in plan personal si profesional a tuturor tinerilor care dovedesc dedicare si consecventa in activitatea scolara.

Bursa Dumitru Cucu

 

 

Despre Autor

sofrone-raluca

Comentarii (1)

  1. Bursa Dumitru Cucu 2018-2019 | Global Tech / November 26, 2018 at 9:36 am

    […] ocazie ne-a facut mare placere sa ne amintim de domnisoara Paula Elisabeta Nica careia i s-a acordat Bursa Dumitru Cucu 2017-2018 si ne dorim ca visele sa i se implineasca si sa devina un om care aduce plus valoare […]

    Reply

Scrie un Comentariu

Your email address will not be published.

Postari Similare