Certitudine si performanta
Tel: 0232 225 725

Blog

Global Tech SRL, locul intai la domeniul Comert!

Sep 18   |   De: sofrone-raluca   |   0   |   Postat in Blog Taguri:

Global Tech  SRL, locul intai la domeniul Comert!

Suntem incantati sa impartasim o veste buna cu voi toti!

In urma evaluarii  intreprinse de Camera de Comert si Industrie Iasi, GLOBAL TECH SRL s-a clasat pe locul intai la domeniul COMERT, cod CAEN: 4778-Comert cu amanuntul al altor bunuri noi, in magazine specializate, la clasa de marime  intreprinderi mici.

Plecand de la problemele si nevoile clientilor, GLOBAL TECH SRL asigura o gama variata de produse si servicii, de la productie de echipamente ( grupuri electrogene, subansambluri metalice), solutii la cheie si partiale si alte servicii, pana la comertul de  echipamente.

Acest loc onorat nu ar fi fost posibil fara fiecare dintre dumneavoastra, cei care ne sustin si au incredere in noi. Promitem să pastram standardul la fel de inalt ca si pana acum, ne vom stradui ca in continuare produsele si serviciile noastre sa fie de cea mai buna calitate astfel incat dumneavoastra sa fiti mulțumiti.

Felicitam toate firmele din judetul Iasi, topul din editia 2017 putand fi consultat aici.

Topul Firmelor din Judeţul Iasi este realizat de Camera de Comert si Industrie Iasi in conformitate cu prevederile art. 4 lit. m din Legea nr. 335/2007 a Camerelor de Comert si Industrie din Romania, modificata si completata, pe baza metodologiei unitare la nivelul Sistemului Cameral Naţional.Topul este structurat pe sapte domenii de activitate: IT&C si Cercetare-Dezvoltare; Industrie; Agricultura, Silvicultura si Pescuit; Constructii; Servicii; Comert; Turism si Restaurante.

Despre Autor

sofrone-raluca

Scrie un Comentariu

Your email address will not be published.

Postari Similare